Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Kαι αυτή η γραφική τροϊκανή, υπήρξε Επίτροπος και φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός με την κλίκα της….
Το βίντεο αυτό είναι φυσικά χιουμοριστικό και πρόκειται για μια απο τις καλύτερες φάρσες της Ελληνοφρένειας, αλλά πίσω απο το αστείο του πράγματος, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι υπάλληλοι των Υπουργείων όπως εξάλλου και η ηγεσία τους, όσο αναφορά το κουκούλωμα παρατυπιών και σκανδάλων.
Φανταστείτε απλά την περίπτωση να πρόκειται για ένα...
πραγματικό καταρχάς και φυσικά πιο σοβαρό συμβάν και συνδυάστε το με τις αντιδράσεις των υπαλλήλων του Υπουργείου που ακούγονται στο παρακάτω απόσπασμα (οι οποίοι υπάλληλοι φυσικά δεν δρουν απο μόνοι τους, αλλά συμβουλευονται την ηγεσία του Υπουργείου).
ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΌΜΠΙΝΓΚ, μέσω "tasosnastos"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.