Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ



 ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΏΒΡΗ 7:00 μμ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1 Κ ΚΗΦΙΣΟΥ -ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ)


Για τη συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων
ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
Ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του εχθρικού κράτους
Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη λαίλαπα μέτρων φορολογικής λεηλασίας που έχει λάβει ποτέ κυβέρνηση κράτους στη μεταπολεμική ιστορία και όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλάι του, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να διατρανώσουμε τη θέληση μας να μην επιτρέψουμε στο εχθρικό προς το λαό κράτος να υλοποιήσει τις ολέθριες αυτές αποφάσεις που υπονομεύουν την υπόστασή μας και τη ζωή μας. Δεν θα υποταχθούμε όπως η δωσίλογη κυβέρνηση στα κελεύσματα των τοκογλύφων δανειστών που επιμένουν να αξιώνουν τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις απόένα κρατικό χρέος που έχει ουσιαστικά εξοφληθεί και παρ όλα αυτά το διογκώνουν συνεχώς, μόνο και μόνο για να δημεύσουν όλο τον πλούτο της χώρας δημόσιο και ιδιωτικό και να μας μετατρέψουν σε ανέστιους πρόσφυγες.Με αίσθημα αλληλεγγύης και ομοψυχίας πρέπει να προστατέψουμε τη συνέχιση της ζωής μας και να μην σκύψουμε αυτή τη φορά το κεφάλι. Αυτό που έχουμε να επιλέξουμε με τη στάση μας είναι Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ. Επειδή το γνωρίζουν μας εκφοβίζουν. Αν πληρώσουμε από το υστέρημα που μας έχουν ακόμη αφήσει, προετοιμάζουμε το επόμενο σφαγείο μας. Αν αρνηθούμε,κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

*** Η εκδήλωση μετατέθηκε για λόγους αυξημένης συμμετοχής από τον εμπορικό κόσμο (αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες που επιθυμούσαν να λάβουν μέρος) και λόγω δυσκολίας μετακίνησης από την απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.  

4 σχόλια:

  1. Η εκδήλωση αυτή γίνεται στη θέση άλλης ανακοινωμένης; Ισχύει η αυριανή στο ΑΛΦΑ 19:30?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι φίλε μου δεν ισχύει για αύριο 29/9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ

    Η εκπομπή Καζακη Κακλαμάνου 28-9-11 http://vimeo.com/29726821

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οσοι ειμαστε απο επαρχια θα εχουμε με καποιο τροπο πληροφορηση ή θα μπορουμε να παρακολουθησουμε την εκδηλωση απο καποιο link?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.