Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Αύριο εκδήλωση της Συσπείρωσης Πανεπιστημιακών με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη Η Συσπείρωση Πανεπιστημιακών στο πλαίσο επιστημονικής και επικοινωνικής δράσης  με την κοινωνία, πρόκειται να διεξαγάγει μια σειρά συζητήσεων-διαλέξεων πάνω σε σύγχρονα θέματα προβληματισμού. Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, εργαζόμενους, άνεργους, γονείς, φοιτητές, εκπαιδευτικούς. Σας καλούμε να παραβρεθείτε και να συζητήσουμε θέματα φλέγοντα και επείγοντα που μας αφορούν.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011. Ομιλητής Δ. Καζάκης Θέμα: Η κρίση χρέους και ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Παρασκεή 14 Οκτωβρίου 2011. Ομιλητής Λεωνίδας Βατικιώτης. Θέμα: Έξοδος από το ευρώ: η επόμενη μέρα.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011. Βιβλιοπαρουσίαση: Μ. Νικολακάκη (επιμ). Η Κριτική Παιδαγωγική στο Νέο Μεσαίωνα
. Ομιλητές: Shirley Steinberg, Emery Hyslop-Margison, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Προεδρείο: Βένιος Αγγελόπουλος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε επόμενη ενημέρωση.


ΧΩΡΟΣ: ΕΜΠ (Πατησίων)
Κτίριο Γκίνη
Ωρα: 7.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.