Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή .
ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή
H Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει περισσότερα,
σε συντομότερο διάστημα!
Η Ελλάδα χάνει όπως φαίνεται τους δημοσιονομικούς στόχους που είχαν θέσει τα στελέχη της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ για το 2011 και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να είναι σκληρές.

Στελέχη της Τρόικας θα μεταβούν στην Αθήνα τη Δευτέρα ,με αφορμή τον προγραμματισμένο έλεγχο του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, προκειμένου να αποφασίσουν για την εκταμίευση της έκτης δόσης.
 

Φυσικά η εκταμίευση της έκτης δόσης δεν θα γίνει αναίμακτα . Ήδη ο κοινοτικός Επίτροπος Όλι Ρεν έκανε τη αρχή με δήλωση του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει περισσότερα, σε συντομότερο διάστημα!
 

(Από τη δήλωση του ξεχώρισα τη λέξη 
μπορεί.)


Αμέσως μετά τόνισε ότι "το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, είναι εφικτό" ,όμως επισήμανε ότι
 ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που προορίζονται για μεταβίβαση στον ιδιωτικό τομέα έχουν χάσει μέρος από την αξία τους.

Με λίγα λόγια ζήτησε επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή .


Έλληνες "μπορεί " να χρειαστεί να πουλήσετε ακόμα περισσότερα ,όμως μην ανησυχείτε θα βγείτε από την κρίση και η ανάπτυξη είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.