Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έμειναν ποτέ χωρίς δουλειά ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Τσίμας και ο Καψής;Γράφει ο "Πιτσιρίκος"
   
Ο μύθος της ανεργίας
 Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η ανεργία στη χώρα μας το 2012 θα φτάσει –ή και θα ξεπεράσει- το 18,5%. Ακούω καθημερινά ανθρώπους να διαμαρτύρονται και να κλαψουρίζουν πως δεν βρίσκουν δουλειά αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι αυτοί υπερβάλλουν και είναι πολύ κακομαθημένοι.
Θεωρώ πως όποιος θέλει να δουλέψει βρίσκει πάντα δουλειά. Τα παράπονα και την γκρίνια για τις «δουλειές που δεν υπάρχουν» τα βρίσκω υποκριτικά και αφορούν μόνο τους τεμπέληδες.
Το καλύτερο παράδειγμα για το γεγονός πως υπάρχουν δουλειές –αρκεί να θέλεις να εργαστείς- είναι οι...
τηλεδημοσιογράφοι.
Έμειναν ποτέ χωρίς δουλειά ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Τσίμας και ο Καψής; Ποτέ! Γιατί; Επειδή είναι δουλευταράδες και δεν φοβούνται τη δουλειά. Για να βγάλουν το μεροκάματο, δεν δίστασαν να βουτήξουν με το κεφάλι ακόμα και μέσα στα σκατά.
Αφήστε λοιπόν την γκρίνια και να κοιτάξετε να τους μοιάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.