Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Που να σε κρυψω... ΚΩΝΣΤΑ μου, να μη σε βρουνε οι κακοι...




Βρεθηκε τελικα ο τροπος για να ξεσηκωθει ο Ελληνας.

Δωστε μια διωρη εκπομπη σε αυτο το τομαρι τον Κωνστα, και αν δεν ξεσηκωσει και τους πεθαμενους... να πεσει ο Βενιζελος να με πλακωσει.

Τον ειδα και δυστυχως τον ακουσα κιολας πριν λιγο για δεκα λεπτα και το μυαλο μου ταξιδευε.

Τη μια τον εβλεπα καθισμενο στη θεση του οδηγου λεωφορειου.
Την αλλη ταριφα να μετρα καποια φραγκοδιφραγκα.
Μετα εργατακο στη φαμπρικα ναναι το νουμερο 8
Και ξαφνικα να σηκωνεται να παρατα λεωφορεια, ταξι και φαμπρικες και να ανεμιζει μια κοκκινη σημαια εξω απο το κοινοβουλιο φωναζοντας "Φτανει πια. Νομος ειναι το δικιο του εργατη"περικυκλωμενος ομως απο χιλιαδες "ΚΩΝΣΤΕΣ" με φυσουνες, και γκλοπς στα χερια να...τον "επαναφερουν στη ταξη".

Παιχνιδια του μυαλου οταν βρισκεται σε πιεση....

http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.