Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ρόμπα ο Ευαγγ. ΒενιζέλοςΠιθανόν να είναι πλεονασμός να σχολιάζεις την έλλειψη αξιοπιστίας και την φερεγγυότητα των λεγομένων των Πασόκων που στελεχώνουν τον κυβερνητικό θίασο. Οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν τα εντελώς αντίθετα απ' αυτά που έχουν υποσχεθεί.

Αυτή την φορά και στο βίντεο που παραθέτουμε -από το δελτίο ειδήσεων του Extra3- γίνεται ρόμπα o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Ας θυμηθούμε, βλέποντας το βίντεο, τι μας έλεγε για τα ακίνητα στις 23 Ιούνη και ας φέρουμε στο μυαλό μας τον τρόπο που δικαιολόγησε την τελευταία νομοθετική του ρύθμιση που αφορά την ακίνητη περιουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.