Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αλογοσούρτες…Αλογοσούρτες…
Ρεκόρ φτωχών στις ΗΠΑ, 46,2 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν κάτω απ’ το όριο της φτώχειας. Το 15,1% τού (καταγεγραμμένου) πληθυσμού -διότι οι ακαταχώριστοι, εξ όσων ζουν στα γκέτο των μεγαλουπόλεων, είναι κι αυτοί ένα επιπλέον μέγεθος στο επίσημο.
Το δε όριο της φτώχειας στις ΗΠΑ είναι για μια τετραμελή οικογένεια τα 22.314 $ το έτος, δηλαδή τα 16.400 ― -άρα τα 1.366,6 ― τον μήνα, αν διαιρέσουμε διά δώδεκα.
Στα παρ’ ημίν ο Μπενύτο της Κυβέρνησης των Ανδρεικέλων αρχίζει τη φορολόγηση από τα 350 ― το κεφάλι.
Βιοτικό επίπεδο Κίνας στις ΗΠΑ και μισθοί Βουλγαρίας στην Ελλάδα, παγκοσμιοποίηση…
Ο Αδώνιδας. Την έπεσε στην κυρία Λιάνα Κανέλλη ότι μένει στην Εκάλη (συνεπώς είναι εύπορη – σοβαρό το αδίκημα!). Αν όμως η κυρία Κανέλλη είναι εύπορη κι όμως αριστερή, τιμή της. Αν αντιθέτως ο λαϊκιστής βουλευτής του ΛΑΟΣ, παρ’ ότι μικρομεσαίος, μεγαλοπιάνεται, απλώς βλαχοσυμπέθερος…
Παράξενη λέξη το έλλειμμα, και σε «λάμδα» έχει περίσσευμα και σε «μι»…

Με DVD στα γκρήκλις -φέρ’ ειπείν arithmitiki- κάνουν μάθημα τα παιδιά στα σχολεία!
Τι διάολο, επιδημία πανώλους πρέπει να προκαλέσει κάποιο απ’ αυτά τα παχύδερμα, προκειμένου να παραιτηθεί;
«Στα όριά τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» (οι εφημερίδες) -οι πολίτες είναι στα όριά τους με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…
Βρωμάει ο τόπος. Μίλησε ο κ. Πάγκαλος.
……………………………………
Για τα κινητά τηλέφωνα του οποίου οι Ελληνες πληρώσαμε 162.812 ευρώ για το ένα και 46.319,14 ευρώ για το άλλο (σ’ αυτό έκανε οικονομίες), όπως προκύπτει από ανάλογες εντολές πληρωμών της Γ. Γραμμ. της κυβέρνησης.
Από τους 450.000 δημοσίους υπαλλήλους και τους 200.000 που δουλεύουν στις ΔΕΚΟ (αν συμφωνήσουμε με τα στοιχεία των «ΝΕΩΝ») το 1.000.000 είναι εχθροί του λαού καθώς δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ανάμεσά τους και η γυναίκα του (πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής που αποκαταστάθηκε σε άλλη δημόσια υπηρεσία) και ο ίδιος -πρώην δημόσιος υπάλληλος και αυτός ως καθηγητής.
Ενώ στον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα πάνε καλύτερα: ο ΟΤΕ, ενδιαφέροντος Ντόυτσε Τέλεκομ, πάει για τριετείς επιχειρησιακές συμβάσεις με μείωση 12% την επόμενη χρονιά, 11% τη μεθεπόμενη και 10% την τρίτη – και καλύτερη…
Μισθοί Ρουμανίας (παγκοσμιοποίηση) ή Βουλγαρίας (παγκοσμιοποίηση).
Κάποτε υπογράφαμε συμβάσεις και παίρναμε αυξήσεις, τώρα παίρνουμε μειώσεις…
…κι αν στο τέλος μας αφήσουν ζωντανούς, ανεβαίνουν και στο κρεββάτι…
Γράφει ο ΣΤΑΘΗΣ Σ. για την Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.