Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αφεντικά, ρουφιάνοι, δικαστές μια εταιρεία...Από το "Συντονισμός δράσης ενημέρωσης - κινητοποιήσης των εργαζομένων σε φορείς
και δομές ψυχικής υγείας - πρόνοιας και κατά των εξαρτήσεων"

Απαγόρευση συνελεύσεων στον Άγιο Σάββα

αναδημοσίευση από τον ημιόροφο
Σε όποια νοσοκομεία πραγματοποιούνται συνελεύσεις, η προσέλευση είναι πρωτοφανής. Οι εργαζόμενοι βλέπουν ότι με την μεμψιμοιρία και τη δουλικότητα δεν βγαίνει τίποτα. Και όπου τα διοικητικά συμβούλια κωλυσιεργούν, οργανώνονται από τα κάτω συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα. Έτσι και στον Αγ.Σάββα. Αναμενόμενο να ξεκινήσουν τα όργανα.
Η διοίκηση αποφαινόμενη περί της βλαπτικότητας των συνελεύσεων ως προς την ευαγή λειτουργία του νοσοκομείου, προχώρησε σε καταγγελία των συνελεύσεων και ωμό ένδικο εκβιασμόΌποιος τολμήσει να ξανασυμμετάσχει σε συνέλευση απειλείται με 500 ευρώ!!  Όπως και το σωματείο αν ξανασυγκαλέσει συνέλευση ..."χωρίς σοβαρό λόγο και...
εντός του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών...".
Αφεντικά, ρουφιάνοι, δικαστές μια εταιρεία. Δεν μπορεί να έλειπαν και οι μπάτσοι. Κλήση "για υπόθεσή της" δέχθηκε η πρόεδρος του σωματείου από το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.