Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει η π@#@$#@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...



thumb
Της Gold Finger
  
Στα μουλωχτά, χωρίς τυμπανοκρουσίες η πλειοψηφία των πατεράδων και των μανάδων του έθνους, ξέρετε αυτοί που θυσιάζονται για την πατρίδα, ψήφισαν την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων ΚΑΙ στις προστατευόμενες περιοχές!
Μόνο που τους πρόδωσε η χαρά, η βαφή και 11 από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας.
Έχουμε και λέμε:
-Η χαρά τους πρόδωσε γιατί άρχισαν χορούς και πανηγύρια στις εκλογικές τους περιφέρειες διαγκωνιζόμενοι για το ποιος είναι ο εμπνευστής του νέου εγκλήματος…
-Η βαφή τους πρόδωσε, γιατί οι...
 μέχρι πρότινος μαχητικοί «οικολόγοι της πράσινης ανάπτυξης», άρχισαν να ξεβάφουν επικίνδυνα και λέρωσαν τον κόσμο όλο…
-Και οι 11 περιβαλλοντικές οργανώσεις γιατί διάβασαν με προσοχή τα χαΐρια τους.
Στην κοινή τους ανακοίνωση οι περιβαλλοντικές οργανώσεις Αρκτούρος, Αρχέλων, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, MΟm-Εταιρία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής Φώκιας, Greenpeace και WWF Ελλάς, με τίτλο «ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!», υπογραμμίζουν ότι  κατά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου προστέθηκε στην περίπτωση ζζ, της παρ. 3 του άρθρου 23, η απαράδεκτη φράση «…εφόσον απαγορευόταν η δόμηση κατά το χρόνο εκτέλεσης της αυθαίρετης κατασκευής ή εγκατάστασης της αυθαίρετης χρήσης».
Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται μεν η νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε ζώνες προστασίας, αλλά μόνο εάν εκεί ισχύει καθολική απαγόρευση της δόμησης (άσχετα από συντελεστές δόμησης ή οποιεσδήποτε άλλες ειδικότερες ρυθμίσεις)! «Τέτοια όμως καθολική απαγόρευση της δόμησης», όπως σημειώνουν οι 11 περιβαλλοντικές οργανώσεις «ισχύει μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό του Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η πρόβλεψη για τους αρχαιολογικούς – ιστορικούς τόπους και τα προστατευόμενα τοπία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.