Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτικοί απατεώνες και οικονομικοί δολοφόνοι του λαού μαςΟι ντόπιοι πολιτικοί απατεώνες και οι οικονομικοί δολοφόνοι του λαού που μαζί με τους ξένους ανθύπατους και γκαουλάιτερ που εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα και καθορίζουν τις τύχες του Ελληνικού λαού δείχνουν με κάθε τρόπο το αδίσταχτο πρόσωπο τους να εξαθλιώσουν τα λαϊκά στρώματα και να γυρίσουν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου δεκαετίες πίσω. Αποθρασυνόμενοι από το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν συνάντησαν καμιά μαζική, οργανωμένη, αποφασιστική αντίδραση από το εργατικό κίνημα εξαπολύουν την τελική επίθεση στον κόσμο της δουλειάς.

Το βίντεο που παραθέτουμε και αφορά τις επιπτώσεις που έχει το νέο χαράτσι στα ακίνητα μας δίνει μια εικόνα. Παράλληλα, στο ίδιο, παρακολουθούμε τις αντιδράσεις του κόσμου, δηλώσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, όπως και του προέδρου του Σύριζα Α. Τσίπρα.


Με την ευκαιρία να προσθέσουμε το πολύ εύστοχο σχόλιο του Στάθη από την σημερινή «Ελευθεροτυπία»: 

Από δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, παρακαλώ: «είναι μια εποχή που αυτού του είδους προσφοράς (sic) και αλληλεγγύης (sic) διδάσκει.» Πάντως αυτού του είδους η αγραμματοσύνη και ασχετοσύνη όχι μόνον δεν διδάσκει, αλλά εξοργίζει. Ακόμα και σε μια χώρα που ο Πρωθυπουργός της θέτει σε «τροχιά (!) τα καράβια», ακόμα και σε μια χώρα που η Υπουργός Παιδείας εκφράζεται συχνά σαν Ολλανδός άποικος που μαθαίνει Αγγλικά στην Τζωρτζτάουν το 1628, ακόμα και τώρα μες στη μαύρη μας καταχνιά είναι ανυπόφορο να ακούς τους ξυλοσχίστες να σφάζουν συστηματικώς τα ελληνικά με την ανοχή (συχνά και τις ευλογίες) όλων εκείνων που στην ήσσονα προσπάθεια για τη γλώσσα, το ομιλείν και το εκφράζεσθαι, έβλεπαν κάτι το φυσικόν, το ανθρώπινο, ενίοτε και το «προοδευτικόν», κι όχι τη γλίτσα τής (κατά τεκμήριον πασόκιας) αυταρέσκειας των αμόρφωτων, το ωχαδερφέ-δεν-βαριέσαι των ακαμάτηδων...

Μικρό το κακό θα πείτε, κι όμως είναι μέγιστο. Οσο μέγιστη είναι και η συστηματική συκοφάντηση των τάξεων, των πολιτών και των προσώπων. Βγαίνει επί παραδείγματι ο κ. Ρόβλιας (αυτή η επιτομή του ΠΑΣΟΚ όσον και ο κ. Καρχιμάκης) και επισείων ως άλλος Σύλλας λίστα προγραφών καταγγέλλει στο πανελλήνιον ότι υπάρχει χημικός μηχανικός υπάλληλος σε Δήμο όστις λαμβάνει άκουσον-άκουσον 53.000 ευρώ μεικτά τον χρόνο και άρον-άρον σταύρωσον αυτόν! Και δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να πετάξει τον κ. Ρόβλια έξω από το Κοινοβούλιο άπαξ διά παντός να μην το μαγαρίζει - όπως και όλοι οι ομοϊδεάτες του που ποινικοποιούν όχι μόνον τους μισθούς αλλά και τις πολιτικές πεποιθήσεις!

Είναι, λέει, Ν.Δ. ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος των ταξιτζήδων! Τι λες, ωρέ!! Εγκλημα!!! Τον είδαν λέει να συνομιλεί με βουλευτή της Ν.Δ.! Πω - πω! τον Αντίχριστο! Εγκλημα καθοσιώσεως!

Προέρχεται λέει απ' το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος! Εγκλημα! Και μάχεται εναντίον του εκ μέρους του ρηχού ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπεγλίτης - να του πλέξουμε την κάλτσα του στρατιώτη! Και είναι εγκληματίας ο κ. Φωτόπουλος κι όχι ο κ. Βενιζέλος, όστις χώνει χαράτσι μέσω της ΔΕΗ -τετράπηχο αγγούρι κατ' αρχήν για να το διπλασιάσει κι αποπάνω ο ερίφης μέσα σε μόλις δύο μέρες! Είναι παράνομη η ΓΕΝΟΠ αν προσπαθήσει να αντιδράσει στο σφάξιμο και δεν είναι ανάλγητος ο Βενιζέλος που εκλαμβάνει το φιλότιμο των Ελλήνων ως αδυναμία.

***** Οσον είναι αγράμματοι, είναι και συκοφάντες, είναι και ανάλγητοι. Αυτά πάνε μαζί. Θα μαυρισθούν στις εκλογές ένας προς έναν, ο Ρόβλιας, ο Λοβέρδος, ο Καρχιμάκης, η Διαμαντοπούλου -όλοι με το ονοματάκι τους γραμμένο στα κατάστιχα του λαού. Ο καθείς και το έργο του!

* Διαμαντοπούλου. Βιβλία γιοκ.
* Ρόβλιας. Συκοφάντης.
* Βενιζέλος. Γκαφατζής, ανάλγητος, ραγιάς στους Φράγκους, τσαούς αγάς στους Ελληνες.
* Καρχιμάκης. Ενας Κλουζώ της δεκάρας και πάει λέγοντας - να ξεμαγαρίσει η Βουλή. Και πρώτον απ' όλους αυτό το θλιβερό Ανδρείκελο που μόλις χθες μας είπε ότι «δεν ήξερε από CDS» -τι στην τύφλα του ήξερε τότε και ήθελε να κυβερνήσει; Παπανδρέου, ο άνθρωπος που μας διαβεβαίωνε ότι «υπάρχουν τα λεφτά» για «έναν εργαζόμενο σε κάθε σπίτι»...


Εκτός των άλλων έχει και τρομερή φατσούλα ο Υπατος Αρμοστής, Ανθύπατος και Γκαουλάιτερ χερ ΡΑΪΧενμπαχ. Χωριστρούλα σε στυλ Αδόλφου, αν του κοτσάρεις κι ένα μουστακάκι, φτυστός ο Ακατονόμαστος γίνεται. Μπρρρ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.