Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Θράσος και προκλητικότητα των κατασταλτικών μηχανισμώνΤον πρόεδρο και τον γραμματέα του Συνδικάτου Οικοδόμων συνέλαβαν το πρωί οι μπάτσοι –μετά από παρέμβαση συναδέλφων τους, τους άφησαν ελεύθερους- μετά από αίτημα Επιθεωρητή εργασίας.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά από καταγγελία των εκπροσώπων των οικοδόμων ότι στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της εργάζεται ανασφάλιστη μια καθαρίστρια. Ο επιθεωρητής εργασίας όμως αντί να ελέγξει την συγκεκριμένη καταγγελία μπήκε στα γραφείο της Ομοσπονδίας για να ελέγξει αν αυτοί που εργάζονται εκεί είναι ανασφάλιστοι.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902» παρακολουθούμε  το σχετικό ρεπορτάζ. Πάντως τέτοιο θράσος και προκλητικότητα εκ μέρους των κατασταλτικών μηχανισμών συναντούμε όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.