Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση ανέργων με το Δήμαρχο Περιστερίου την Τετάρτη 14/09Η Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα ραντεβού με το γραφείο Δημάρχου, για να μάθουμε σε ποιό σημείο βρίσκεται η εφαρμογή του μέτρου της απαλλαγής των ανέργων από τα Δημοτικά Τέλη, που ψηφίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτέμβρη. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το Δήμαρχο ότι η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κρίθηκε άκυρη από την Περιφέρεια!

Ζητήσαμε και πήραμε αντίγραφο από το έγγραφο της περιφέρειας το οποίο μπορείται να κατεβάσετε από εδώ.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμος έχει βρει χώρο και θα προχωρήσει στην υλοποίηση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσο για το αίτημα παροχής χώρου κοινωνικής συνεύρεσης των ανέργων, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να μας απαντήσει πιο συγκεκριμένα εντός είκοσι ημερών.

Για το θέμα της ακύρωσης της απόφασης του Δήμου για απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη, από μέρος της Πρωτοβουλίας εκφράσαμε την διάθεση μας να απευθύνουμε την απαίτηση μας για άρση της απόφασης της Περιφέρειας, προς το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι μαζί μας σε περίπτωση που κλειστεί ραντεβού με το Υπουργείο.Πρωτοβουλια Ανεργων Περιστεριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.