Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Αφιερωμένο (εσαεί) σε όλους τους ..."κυνηγούς" των blogs...!!!
"...Το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί ...κουκουλοφόρους" (!!!), διεμήνυσε ένας παλιός ...σοσιαλιστής, υπέρμαχος των ...ανθρωπίνων -και λοιπών δικαιωμάτων- ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου... 
Στόχος του τα blogs βεβαίως, βεβαίως και διακαής πόθος του -όπως και των λοιπων συντρόφων του- η "φίμωσή τους"... Άσε ρε σ. Μιλτιάδη. Κοίταξε κατ' αρχήν τους -χωρίς κουκούλα-, αλλά -συνειδητά- "κουκουλοφόρους" που είναι...
 δίπλα σου κι άσε ήσυχους τους bloggers... Κι άκου κι ένα τραγουδάκι, αφιερωμένο ...εξαιρετικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.