Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Αυτή η "εγκληματικότητα" είναι χάδι σε ό,τι έρχεται


Που είναι τώρα όλοι αυτοί που θαυμάζουν τους Αγγλοσάξωνες και που μας κορόιδευαν για τον Δεκέμβριο του 2008 λέγοντας ότι αυτά δεν συμβαίνουν στο Λονδίνο;

Ε να που τελικά συμβαίνουν και στο Λονδινάκι! 

Και όλο και συχνότερα θα συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα όσο η φτώχεια θα επεκτείνεται καθώς οι αγορές θα καίνε στο διάβα τους τις κοινωνίες αφήνοντας πίσω τους κατεστραμμένους ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Και ποια είναι η απάντηση των νεοφιλελευθέρων;

Οι περισσότερες φυλακές, οι ιδιωτικές φυλακές, η επαναφορά της θανατικής ποινής και το ύψωμα πιο ψηλών συρματοπλεγμάτων έξω από τις συνοικίες των πλουσίων.

Τις κοινωνίες ρε τις έχουν χεσμένες. Και αν ήταν νόμιμο να σκοτώνουν για 1% περισσότερο κέρδους θα το έκαναν, και μωρά παιδιά θα σκότωναν και θα έβγαζαν και γλώσσα από πάνω για τις ωφέλειες της θανάτωσής τους.

Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει όλους εσάς που νομίζετε ότι η απόλυτη φιλελευθεροποίηση των πάντων θα σας σώσει.

Με την αφέλεια σας θρέφεται το νεοφιλελεύθερο τέρας.

http://greekrider.blogspot.com/
 http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.