Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Φούμα φούμα στα βοτσαλάκια, το Γιώργο έβλεπα με ευρουλάκιαΜικρός Οδυσσέας

Η κορωνίδα των μέτρων: αποποινικοποίηση της μαύρης τώρα! 
Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα πλέον. 
Θα αγοράσουμε ταξί ή φορτηγό, τώρα με την απελευθέρωση, θα  ανάβουμε και δέκα …γάρα για να δοξάσουμε τους πολυχρονεμένους μας αφέντες.
Μπάφο-μπάφο τον καημό θα μετράνε οι Νεοέλληνες.
 Γιατί το ερώτημα είναι πόσο είναι το μέτρο της προσωπικής χρήσης.
Άλλοι κάνουν 2 τσιγάρα (περιπτέρου), άλλοι θέλουν τέσσερα πακέτα ημερησίως.
Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός από την ανακοίνωση των μέτρων – που αποτελούν το μεγάλο βήμα προς την προοδευτικοποίηση της συντηρητικής και καθυστερημένης ελληνικής κοινωνίας- που προς τιμήν των πρωτεργατών του κινήματος “δεν σβήνω τον μπάφο” παραφράζουμε το γνωστό λαϊκό άσμα:

Και φούμα φούμα στα βοτσαλάκιατο Γιώργο έβλεπα με ευρουλάκιακαι φούμα φούμα στηΦουκουσίμα , ότι με πλήρωνες άχρηστε είδα
Και φούμα φούμα με τον Στρος Καντην καμαριέρα που όλοι ζητάνκαι φούμα φούμα με Μιλτιάδη,είμαι ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Άδη
Και φούμα φούμα κόψε τζιβάνανάτος κι ο Πάγκαλος με τη Συλβάνακαι φούμα φούμα με τονΡαγκούσητους ταξιτζήδες και τη Μπελούσι…»
Μία σύγχυση, μια θολούρα θα προκληθεί στο πόπολο. Σκέψη τραχανά, μυαλό ρυζόγαλο. Τραγουδώντας και γελώντας οι ιθαγενείς ευχαριστημένοι θα ρίξουν πάλι τον πράσινο ήλιο στην κάλπη. Ο όχλος είναι υλικό προς διαχείριση, που λέει κι ο Απόστολος.

Η Ελλάδα του πράσινου ήλιου: ανεργία, φτώχεια, καζίνο, κουλοχέρηδες, πορνεία, μαλακά ναρκωτικά…
Μέχρι σήμεραοι επιστήμονες είχαν εντοπίσει στο Διάστημα άτομα οξυγόνου μεμονωμένα ήενσωματωμένα σε άλλα μόριαΤώραγια πρώτη φοράτο νέο τηλεσκόπιο Χέρσελ του ΕυρωπαϊκούΟργανισμού Διαστήματος (ESA) φαίνεται πως έφερε σε πέρας μία από τις μακροσκελέστερεςαναζητήσεις στην αστρονομίαβρήκε μοριακό οξυγόνο αυτό που αναπνέουμεστο νεφέλωμα τουΩρίωνα.
Αφού βρέθηκε οξυγόνο στο διάστημα, μπορεί μέχρι και η ελληνική αγορά να αναπνεύσει. Προς το παρόν όσοι έμποροι έχουν μείωση μόνο 20% σε σχέση με πέρυσι πανηγυρίζουν.
Όπως πανηγυρίζουν και στον Πειραιά: ο οδυνηρός αποκλεισμός του αιωνίου αντιπάλου από τα προκριματικά του Champions league (3-4 με την Οντένσε, πρώτο ματς 1-1) φέρνει άλλα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου. Η διοικητική ένδεια στον ΠΑΟ γίνεται τώρα πιο ορατή από ποτέ.
Για την ανεργία μη σας απασχολεί: έχει ήδη κανονιστεί υπουργική σύσκεψη. Τελείωσε το ζήτημα…
Πιέζονται πλέον έντονα Ιταλία και Ισπανία. Υψηλό το κόστος δανεισμού. Όλα τα «γουρουνάκια» (PIIGS) στην αγκαλιά του ΔΝΤ λύκου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.