Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επείγον! Κατάληψη των εγκαταστάσεων της Πυρκάλ από τους εργαζόμενους!!



Σε κατάληψη των εγκαταστάσεων προχώρησαν προχτές οι εργαζόμενοι της Πυρκάλ την οποία θα συνεχίσουν  μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου!

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρουν:

Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός από τη μεριά της διοίκησης της εταιρείας (Πρόεδρος Στ. Αδριάνης και Διευθύνων Σύμβουλος Παναγ. Τρυφιάτης) και του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας (κ.κ Μπεγλίτης – Σπηλιόπουλος) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Προχωρούν ολοταχώς:

1.     Στη διάλυση και το ξεπούλημα της τελευταίας αμυντικής βιομηχανίας (ήδη σήμερα «δεξιώθηκαν» του Αμερικανούς)!!

2    Μεθοδεύουν να μας απολύσουν για ένα κομμάτι ψωμί, περικόπτοντας τις αποζημιώσεις μας, αφού ήδη έχουν προχωρήσει στην άγρια περικοπή των μισθών μας και μάλιστα δεν μας πληρώνουν τα δεδουλευμένα μας. Τα σωματεία μας αρνούνται να συναινέσουν σε αυτό το έγκλημα και στη συνεχιζόμενη κοροϊδία.

Σήμερα προχωρήσαμε στην κατάληψη των γραφείων της κεντρική διοίκησης φοβούμενοι τις «μελέτες» που γίνονται στο υπουργείο για μας χωρίς εμάς.

Εμείς οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), δεν είμαστε αναλώσιμα υλικά που μπορούν η διοίκηση και η κυβέρνηση να μας πετάνε στο καλάθι στων αχρήστων.

Τα Σωματεία Εργαζομένων ΕΑΣ ΑΒΕΕ

ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΛΑΥΡΙΟΥ
ΜΑΝΔΡΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.