Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Ντου της αστυνομίας στο Σύνταγμα τα ξημερώματα [βίντεο]Ντου της αστυνομίας στο Σύνταγμα τα ξημερώματα [βίντεο]
Η επέμβαση έγινε από 6 διμοιρίες των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα κα με συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας
Ξήλωσαν τις σκηνές, μάζεψαν όλα τα πράγματα των «Αγανακτισμένων» και έκαναν 6 προσαγωγές
Είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για παράνομη κατάληψη

Επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος με την παρουσία και ανδρών της δημοτικής αστυνομίας είχαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Υπήρξέ ένταση ενώ σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές σύμφωαν με τις πρώτες πληφορορίες. Είχε προηγηθεί εντολή της εισαγγελέως πρωτοδικών Ελ. Ράικου, σύφμωνα με την οποιά οι κατασκηνωτές στο Σύνταγμα αντιμετώπιζαν ακόμη και σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτόφωρου.
Η επέμβαση των ΜΑΤ έγινε παρουσία εισαγγελέα. Καταστράφηκαν όλες οι σκηνές και τα πράγματα φορτώθηκαν σε φορτηγά του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.