Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Αυτόφωρο και στα μούτρα σας...thumb
Της Μιχαλούς
  
Αδειάστε όλες τις φυλακές και γεμίστε τις με φοροφυγάδες... Και προτείνουμε αν δεν χωράνε στην ψειρού όλοι οι τσαμπαζήδες, να πάρετε και άλλα μέτρα. Αυγά βραστά στις μασχάλες, φάλαγγα ακόμη και εκτέλεση… Οι ιδιωτικές ελεγκτικές και νομικές εταιρίες που θα αναλάβουν την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων να θέσουν από την 1η Αυγούστου σε εφαρμογή το νέο μέτρο. Τι να σου κάνουν και αυτές;
Το «προσκλητήριο» προς τους οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 5.001 ευρώ θα...
 γίνεται τηλεφωνικά, ενώ εναλλακτικά μπορεί να συσταθούν και ειδικά συνεργεία που θα… χτυπήσουν την πόρτα των φορολογουμένων με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά -μέσω ταχυδρομείου- ραβασάκια.
Το υπουργείο Οικονομικών θέλει να ξεπουπουλιάσει 900.000 οφειλέτες που χρωστούν στο Δημόσιο συνολικά 41,1 δισ. ευρώ ενώ οι έλεγχοι λέει  θα ξεκινήσουν αρχικά από τους 10.000 μεγαλοφειλέτες... Ε ρε τι έχει να γίνει… θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.