Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Σύνταγμα
«Είμαι και θα είμαι καθημερινά στο πλάι σας, στην Πλατεία, φωνάζοντας στους “νόμιμους” και επίσημους τοκογλύφους-νταβατζήδες: “Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη”».
FREE photo hosting by Fih.grΣτο Σύνταγμα συνάντησα τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο γνωρίζω από το 1970! Είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε και η ώρα δεν ήταν κατάλληλη για πολλές κουβέντες. Μετά τις σχετικές αγγαλιές τον ρώτησα για το γνωστό «επεισόδιο» μαζί του πριν λίγες ημέρες και μου είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση. «Είμαι εδώ κάθε βράδυ και θα είμαι μέχρι το τέλος»,
μου είπε και με παρέπεμψε στην παραπάνω δήλωση που έχει κάνει. Εστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και φίλους του Πολιτικού Καφενείου και μου δήλωσε ρητά «δεν κάνω κανένα διαχωρισμό κάτω και πάνω πλατείας, είμαι μαζί με όλους όσους ζητάνε 19 μέρες τώρα ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η ΤΡΟΙΚΑ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Βρίσκομαι από την πρώτη μέρα στην πλατεία και δε θα φύγω αν δεν φύγουν αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας και οι εργαζόμενοι. Εκείνο που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού Παναγιώτη, είναι η ενότητα και η σύμπραξη όλων των διαφορετικών απόψεων που έχουν έτσι κι αλλιώς κάτι θετικό να προσφέρουν και το έχουν αποδείξει με την αυτοδιάθεσή τους και τον καθημερινό τους αγώνα». Φιληθήκαμε ξανά και εγώ πήγα στο γνωστό πανό μας, αυτό το κίτρινο πανό του «Μετώπου» όπου γράφει τα ίδια λόγια πάνω κάτω με αυτά του συνάδελφου και συναγωνιστή για πολλές δεκαετίες, Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΙΚΑ – ΧΡΕΟΣ».
Βήχος Παναγιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.