Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Rock απάντηση Κωνσταντίνου Καζάκου στον Θεόδωρο Πάγκαλο



ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Από τον γιο των ιερών τεράτων του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, Κωνσταντίνο, ήρθε η απάντηση στις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και μάλιστα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Πάγωσαν οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι σε συναυλία του Κωνσταντινού Καζάκου, χθες, στην πόλη του Βόλου, όπου εμφανιζόμενος στην μουσική σκηνή VOX, παρέα με τους Σοφία Αρβανίτη και Μιχάλη Κακέπη και πριν παρουσιάσει ένα από τα καινούργια του τραγούδια, απευθύνθηκε στο κοινό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"ΚΟΠΡΙΤΕΣ, απόψε δεν ήρθαμε εδώ για να φάμε παρέα, αλλά για να τα σπάσουμε παρέα... Το επόμενο τραγούδι αφιερωμένο στον χοντρό...".


Η απάντηση Καζάκου στον Θεόδωρο Πάγκαλο προκύπτει από τους στίχους του εξής τραγουδιού:



Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παράλληλα με τις δραστηριότητές του στο θέατρο, κυκλοφόρησε έναν δίσκο με τίτλο "Είμαι εγώ", συνεργαζόμενος με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας.ΑΠΟ ΤΟ http://voliotaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.