Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο Δ. Καζάκης συνομιλεί με διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος [βίντεο]


Ο Δ. Καζάκης συνομιλεί με διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος [βίντεο]






 Ο Δημήτρης Καζάκης μιλάει στο κόσμο για θέματα που του βάζουν οι πολίτες.
Τα βίντεο δεν ήταν κάποια συνέντευξη που του πήραν δημοσιογράφοι, αλλά εκεί, που μιλούσαμε, μαζί με τον Δημήτρη για την δημιουργία μετώπου, μας πλησίασαν, άνθρωποι που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον ανακρίνουν με την καλή έννοια, σχετικά με τις ανησυχίες τους που έχουν για την Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Χαρά στο κουράγιο του ρε παιδιά, επί δύο ώρες από τις 7 μέχρι τις εννιά που έφυγα από το Σύνταγμα, δεν σταμάτησε στιγμή, και μάλλον θα συνέχισε, να μιλάει και να απαντάει και όλοι οι παρευρισκόμενοι να ρουφάνε τα λόγια του, όχι με κάποια ξύλινη γλώσσα αλλά με απλά λόγια έβαζε τον κόσμο στα βαθιά και έβλεπες το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων,γιατί κάποιος τους έδωσε βάσιμα επιχειρήματα, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτή την χώρα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.