Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ



-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ CANAL +,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΙΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝT

Στρος Καν:Απο Το Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2009 ο Γιωργος Παπανδρεου μου ειχε πει πως ηθελε να μπει η Ελλαδα στο ΔΝΤ.Αυτος ομως δεν ηθελε να το πει στον Ελληνικο λαο.Δουλεψαμε υπογεια.


Το παραπανω αποσπασμα το οποιο λογοκριθηκε απο το ντοκιμαντερ αφιερωμα του Canal +,για τον Στρος Καν,επειτα απο εντολες στο Γαλλικο καναλι,προβληθηκε χθες το βραδυ,αποκλειστικα στο Αλ Τσαντιρι News.


Οι δηλωσεις αυτες του Στρος Καν,τις οποιες καποιοι δεν ηθελαν με κανενα τροπο να δημοσιευτουν,μιας και ο μηχανισμος λογοκρισιας τους εφτασε μεχρι και το canal +,ειναι ουσιαστικα μια πολιτικη βομβα η οποια εσκασε,καθως αποκαλυπτεται απο τον ιδιο τον εμπλεκομενο για τη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα,πως ουσιαστικα ο δημοκρατικα εκλεγμενος πρωθυπουργος μας,λειγουργουσε υπογεια,με εντολες ποιανού αραγε-μηπως των δανειστων μας;;- ωστε η Ελλαδα να μπει στο ΔΝΤ,χωρις καθυστερήσεις,οπως και να εχει.


Κανονικα,σημερα,οι παραπανω δηλωσεις θα επρεπε να ηταν πρωτοσελιδο σε ολες τις εφημεριδες...Μονο που καμια φυλλαδα δεν ασχολειται με το θεμα.


Τα συμπερασματα δικα σας.


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.