Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΗ εντεινόμενη οικονομική κρίση δημιουργεί νέα εφιαλτικά δεδομένα για τις ζωές εκατομμυρίων εργαζομένων στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη. Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί προϋποθέσεις για πιο επαχθείς όρους δανειοδότησης και για τη λήψη ακόμη πιο επώδυνων οικονομικών και κοινωνικών μέτρων για τη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας. Με αιτιολογία την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, αναγγέλλεται από τους κυρίαρχους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους λιτότητα που δε θα έχει τέλος. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει μια επικίνδυνη διαδικασία εκποίησης δημόσιας περιουσίας και εκχώρησης σημαντικών δημόσιων υποδομών, επιχειρήσεων του δημοσίου και πλουτοπαραγωγικών πηγών σε επιχειρηματικούς ομίλους.
Οι εξελίξεις αυτές καθιστούν επιτακτική πλέον τη διαμόρφωση μιας αντίπαλης πολιτικής απάντησης και την αναζήτηση μιας άλλης στρατηγικής αντιμετώπισης του δημόσιου χρέους, της ασυδοσίας των τραπεζών και των «αγορών» και της επίσημης πτώχευσης των εργατικών και μικρο-μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων. Για να μη συμβεί αυτό, απαιτείται άμεσα η παύση πληρωμών και η διαγραφή του χρέους. Σε μια τέτοια κατεύθυνση διοργανώνεται από τις Συντονιστικές Επιτροπές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο Ν. Σερρών και Δράμας δημόσια εκδήλωση-συζήτηση με θέμα :

«Δημόσιο χρέος. Υπάρχει άλλος δρόμος για την αντιμετώπισή του : Παύση πληρωμών- 
                                                                                                                     διαγραφή του χρέους»
Ομιλητές : Καζάκης Δημήτρης, οικονομολόγος-αναλυτής
                 Κατιντζάρος Τάσος, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ

Αίθουσα της ΔΕΠΚΑ Σερρών το  Σάββατο  19 Μαρτίου 2011 και ώρα 7:00 μ.μ.
                     Εργατικό Κέντρο Δράμας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.