Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Περιστέρι: Μετά τους μαθητές παρέλασαν διαμαρτυρόμενοι πολίτες (VIDEO)
  • Δε γύρισαν το κεφάλι οι μαθητές στους επισήμους
  • Διαμαρτυρίες από τους πολίτες μετά τη λήξη της παρέλασης
  • Μειωμένος κόσμος σε σχέση με πέρυσι
Την αποδοκιμασία τους στη Πολιτεία έδειξαν οι μαθητές στη σημερινή παρέλαση στο Περιστέρι. Παρά το ότι ο δήμαρχος δεν ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων, ελάχιστα ήταν τα σχολεία που γύρισαν το κεφάλι ενώ πολλοί μαθητές κοίταξαν από την άλλη μεριά.
Τη παρέλαση άνοιξαν οι « Έλληνες Youtubers». Με την ολοκλήρωση της παρέλασης από τους μαθητές, πολίτες από τοπικές οργανώσεις έκαναν και αυτοί τη δική τους «παρέλαση» φωνάζοντας συνθήματα. Ανθρώπινη «τείχος» από αστυνομικούς σχηματίστηκε γύρω από το δήμαρχο μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης από τους μαθητές. Συνολικά περίπου 50 αστυνομικοί εκτελούσαν περιπολίες κατά μήκος της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη όπου έγινε η παρέλαση. Μειωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ήταν ο κόσμος. Μέλη των οργανώσεων ΚΚΕ(μ-λ), Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου, Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» μετέτρεψαν τη παρέλαση σε πορεία διαμαρτυρίας. Τη Μέρκελ με ναζιστικό περιβραχιόνιο και πλάι πλάι με το Μουσολίνι εικόνιζε πανό της οργάνωσης ΕΛ.Λ.Α.Σ.

Ελεύθερη Λαϊκή Αντιστασιακή Συσπείρωση

eleutheriellada.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.