Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΤΟ BUNDESTAG "ΕΓΚΑΛΕΙ" ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ (σήμερα "Βουλή") –Ο ¨ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ¨ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ…




Του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου

Ο ¨Λαϊκός Παρατηρητής¨,όργανο του Ναζιστικού κόμματος, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ. στις 28 Απριλίου 1941 , ¨Αναγγέλλει Θριαμβευτικά¨ότι ¨Η ¨ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ¨ ( ΑΤΕΝ ΙΝ ΝΤΟΫΤΣΕΡ ΧΑΝΤ , επιτέλους...) ! Σήμερα η Bildzeitung και το Μπούντεσταγκ το διατυπώνουν ¨κάπως διαφορετικά...¨

Αξιοπερίεργο και εξοργιστικό , αλλά δεν μίλησε κανείς ! 


Ο πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής έστειλε στον πρόεδρο της ¨Ελληνικής¨ επιστολή διαμαρτυρίας και ζητά ¨εξηγήσεις¨ για τις πληροφορίες πως υπάρχουν έλληνες βουλευτές που έχουν εξάγει χρήματα στο εξωτερικό , για να κατευνάσει, όπως γράφει , την ¨οργή και τις αντιδράσεις¨ των βουλευτών της Γερμανίας, ! Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κατακλυστεί η διεθνής κοινή γνώμη από ειδήσεις για οικονομικές απάτες στο πολιτικό σύστημα της Γερμανίας , όπως ακόμα και για αυτοκτονίες που έγιναν υπό το βάρος σχετικών ¨αποκαλύψεων¨.


Επειδή το γεγονός αυτό αποτελεί ¨εσωτερικό πρόβλημα¨ της Γερμανίας δεν βρέθηκε κάποιος μουρλός στην Ελλάδα να ζητήσει ¨εξηγήσεις¨ από την Γερμανία για αυτό το ¨κακό της παράδειγμα¨ της προς την διεθνή κοινότητα.



Όμως ποιος είναι ο κ. Φ. Πετσάλνικος από τον οποίο ζητά με ιταμό , κατά την κρίση μας , τρόπο ¨εξηγήσεις¨ ο κ. Norbert Lammert ( πρόεδρος του Μπούντεσταγκ της Γερμανίας η όλης της Ευρώπης ;;; ) για τις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της Ελλάδας ;

Οι –επίσημες- δημοσιεύσεις -λένε πως ο κ. Φ. Πετσάλνικος σπούδασε στην Βόννη ( πρωτεύουσα της πρώην Δ. Γερμανίας ) και κατά την διάρκεια της δικτατορίας ήταν μέλος , του ¨ΠΑΚ¨ στην περιοχή και πρόεδρος του ¨Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών¨.

Παντρεύτηκε γερμανίδα δικηγόρο και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από την λεγόμενη ¨Αποκατάσταση της Δημοκρατίας¨ με τον ερχομό του Κ. Καραμανλή που ο τότε πρόεδρος του στο ¨Π.Α.Κ¨ την ονόμασε , για να μην ξεχνιόμαστε, ¨αλλαγή φρουράς¨ (της Χούντας).

Στην συνέχεια όταν ξεκίνησε το ¨Συμβόλαιο με τον Λαό¨( 1981, εάν το ¨Συμβόλαιο του ΠΑΣΟΚ με τον Λαό¨ ήταν πραγματική ¨εμπορική συμφωνία¨ όπως περιγράφεται στον Αστικό Κώδικα , τότε οι Πολίτες θα μπορούσαν να ζητήσουν σήμερα ¨Αποζημιώσεις¨ εκατομμυρίων λόγω μη-εκπλήρωσης των ¨συμφωνηθέντων¨ και ¨διαφυγόντα κέρδη¨!) εκπλήρωσε τις ¨στρατιωτικές του υποχρεώσεις¨ σαν φαντάρος που ; Μα σαν ¨βοηθός του Στρατιωτικού μας Ακολούθου στην Βόννη¨ ( τότε πρωτεύουσα της Δ. Γερμανίας , στην ¨δεύτερη του πατρίδα¨ δηλαδή ) !!! Σαν να λέμε ¨φαντάρος σε διπλωματική υπηρεσία¨ σ΄έναν ευαίσθητο τομέα ¨εθνικής ασφαλείας¨.

Μετά διορίστηκε Υφυπουργός και Γραμματέας της λεγόμενης ¨Λαϊκής Επιμόρφωσης¨. Και αργότερα , σαν υπουργός εσωτερικών ενός άλλου ¨Ευρωπαϊστή¨ και λάτρη της ¨Γερμανίας του Γκαίτε και του Σίλερ¨ , του Κ. Σημίτη , αρνήθηκε να υπογράψει τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας ( 2001/2003) υπέρ της Αποζημίωσης των θυμάτων του Διστόμου και πάσχιζε για την διατήρηση των λεγόμενων ¨καλών¨- Ελληνογερμανικών σχέσεων , σαν πρόεδρος της ¨Μεικτής¨ ( Ελληνογερμανικής Ομάδας του Γερμανικού και Ελληνικού Κοινοβουλίου ).

Προφανώς λόγω των καλών του υπηρεσιών ¨για την Ελλάδα …¨ - η Μπούντεσρεπουμπλικ Ντόϋτσλαντ - αποφάσισε να του προσφέρει (παρασημοφορήσει) , τον Απρίλη του 2009, τον ¨Σιδηρούν Σταυρό της Τιμής με Αστέρα ¨ της Γερμανίας ( διαβάζουμε σε σχετική ιστοσελίδα : ¨Petsalnikos hat im April 2009 für seine Verdienste umdie deutsch-griechischen Beziehungen – unter anderem ist erPräsident der parlamentarischen deutsch-griechischenFreundschaftsgruppe – das Große Verdienstkreuz mit Stern desVerdienstordens der Bundesrepublik DeutschlanderhaltenBundesverdenstkreuz¨ ,http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Tr%C3%A4ger_des_Verdienstordens_der_Bundesrepublik_Deutschland#Gro.C3.9Fes_Verdienstkreuz_mit_Stern , σε αυτό το ¨Link¨ θα βρείτε και τους άλλους – λίγους- ¨σταυροφορημένους¨ από την Γερμανία , εκτός από τους κ.κ. Μαθιόπουλο, Αναστασόπουλο και ορισμένοι ¨ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι¨…).

Μετά την παραίτηση του Γ. Παπανδρέου , στην περίοδο αναζήτησης νέου ¨μεταβατικού¨ Πρωθυπουργού , όταν ακούσθηκε για λίγες ώρες πως αυτός θα μπορούσε να είναι και ο κ. Πετσάλνικος , τα μ.μ.ε και οι ιστοσελίδες της Γερμανίας ¨κέρναγαν ( τρόπος του λέγειν ) μπύρες¨ από την χαρά τους .

Εδώ μεσολαβεί η ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που παθαίνει η καλή μας ηθοποιός -Χρύσα Ρώπα- στις εκπομπές του Λ. Λαζόπουλου , όταν ακούει πως ¨ένας Πετσάλνικος θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός¨ ! Πέφτει στο πάτωμα , τραβάει τα μαλλιά της , φωνάζει και απειλεί θεούς και δαίμονες ! Θαυμάστε , αξίζει :

zappIT.gr Η Χρύσα Ρώπα συγχύζεται με τον Πετσάλνικο!



( σε αυτό το βίντεο επειδή αρχικά ασχολείται με το ¨φαινόμενο Γιώργος Παπανδρέου¨ , εάν βιάζεστε μετακινείστε τον κέρσορα στο ¨5.12΄¨ και ¨5.17΄¨ λεπτό για το ¨δράμα με τον Πετσάλνικο¨ )

ΡΩΠΑ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ "Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ" ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ


( μία άλλη ¨νευρική κρίση¨ στο άκουσμα ¨Πετσάλινικος¨ )
Ο Εξ Αμερικής ¨Έλλην Πατριώτης¨ παραλαμβάνει αμέσως μετά την υπογραφή του 1ου Μνημονίου και την παραίτηση του από τη διεκδίκηση των Γερμανικών Επαναρθώσεων , από τον Άκερμαν ,πρώην πρόεδρο της Deutsche Bank το ¨Γερμανικό -Τέθριππο-Άρμα¨για να μην ξεχνά πως βρισκόμαστε σε περίοδο ¨εφορμήσεων¨ στην Ευρώπη...
 Προσωπικά δε το θεώρησα περίεργο το γεγονός , όλοι μας , από το 1939 για μια ¨Νέα Ευρώπη¨ από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια πεθαίνουμε¨. Στην συνέχεια βέβαια μας προέκυψε λόγω ¨Γερμανό-Ατλαντικής Συνεργασίας¨ Παπαδήμος. Ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα των ¨καθαρών Γερμανικών λύσεων¨. Υπομονή υπάρχει –ακόμα- και η ¨Realpolitik¨ , όμως σταδιακά υπερισχύει το παραδοσιακό – αυτοτελές - Γερμανικό ¨DRANG¨ ( η δύναμη και η έλξη της ¨Ώθησης προς Ανατολάς- Νότιο-Ανατολάς¨).
 
Την ΙΤΑΜΗ επιστολή του ¨μεγαλύτερου κοινοβουλίου της Ευρώπης¨, του Μπούντεσταγκ¨ ( το οποίο έχει κτιστεί μετά το 1990 πάνω στα ερείπια του παλαιού και κραταιού "Reichstag" στο Βερολίνο ) , ο κ. Πετσάλνικος ΔΕΝ την επέστρεψε σαν ¨απαράδεκτη¨- ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα ¨διπλωματικά είθισται¨ , όπως επέστρεψε για παράδειγμα , με προσβλητικό τρόπο για τα διπλωματικά δεδομένα , η Γερμανία το 1995 την επίσημη ¨Διπλωματική Νότα¨ της Ελλάδας με τη οποία ζητούσε έναρξη διαπραγματεύσεων για την επίλυση των οφειλών της από της Πολεμικές Επανορθώσεις , Αλλά την απάντησε ( !) ) ¨απολογούμενος¨ , γράφοντας στην Γερμανία , η οποία κατακλύζεται επίσης από μεγάλα σκάνδαλα δωροδοκίας κομμάτων , πως… δεν εξήχθησαν ¨μεγάλα¨ ποσά στο εξωτερικό από Έλληνες βουλευτές¨. Καιρός είναι να λάβει ο κ. Πετσάλνικος και τον ¨Ελληνικό Σταυρό του Φοίνικα¨ για τις μεγάλες του υπηρεσίες στην… ¨Έλληνογερμανικη Φιλία¨. Τόσοι και τόσοι…

Και μια εξήγηση : Η ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πετσάλνικο δεν αποσκοπεί στην προσωποποίηση και δαιμονοποίηση ενός ανθρώπου. Αφορμή ήταν η θέση του σαν προέδρου της Βουλής των ¨Ελλήνων¨ και η ¨Έλληνογερμανικη δράση του¨. Για μας η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ¨αντιπροσωπευτική¨ για μια ολόκληρη τάξη ανθρώπων, αυτό που εμείς κατανοούμε σαν ¨λειτουργική και –αποικιοποιημένη ( ¨ παγκοσμιοποιημένη¨) διανόηση που παράγεται κυρίως στις Περιφέρειες της Μητρόπολης (του καπιταλισμού ) τα τελευταία 600 χρόνια της Αποικιοκρατίας. Μας ενοχλεί το γεγονός ότι ¨σπουδάζουμε στην Γερμανία¨ (η σε κάθε άλλη χώρα της Μητρόπολης) - ¨εξυπηρετούμε Γερμανία¨ ( την αμφιλεγόμενη ¨φιλία¨ ). Και τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάρα πολλές, κατ΄άλλα αξιόλογων ανθρώπων στην υπόλοιπη ζωή τους.

Εκτός από τους εξαρχής αυτοπροσδιοριζόμενους πράκτορες , υπάρχουν επιστήμονες με σημαντικό έργο , ακόμα και πρώην ¨Αντιστασιακοί¨ με περγαμηνές , οι οποίοι σε πολλές στιγμές της ζωής τους είναι ¨σωστοί¨, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ¨ΟΧΙ¨ Η΄ΤΟΥ ¨ΝΑΙ¨ ΛΕΝΕ Ν Α Ι στην ¨δεύτερη τους πατρίδα¨ , ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ( ΚΑΙ ¨ΨΥΧΟΛΟΛΟΓΙΚΩΝ¨) ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΝΟΥΝΤΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ( από όπου εξαρτήθηκε η εξαρτάται ακόμα η επαγγελματική και οικονομική τους ¨ανέλιξη¨ ) . Το φαινόμενο αυτό , τους μηχανισμούς αυτούς , το ανέλυσε και το περίεγραψε επαρκώς στο παρελθόν ο Γάλλο-Αλγερινός ψυχίατρος Φρανς Φανόν στο βιβλίο του : ¨Της Γης οι Κολασμένοι¨ .

Πάντως αποικία/ προτεκτοράτο ¨δεν¨ είμαστε , ¨ούτε¨ κατοχή έχουμε… Απλά μόνο οι ¨άδικες¨ και εθνικά-κρατικά – απροσδιόριστες- παγκόσμιες ¨αγορές¨ μας καταδυναστεύουν με τους ¨Έλληνες ιμπεριαλιστές¨ της , ας πούμε , ¨Γιώτης/Ταχυφαγία Α.Ε.¨, από τους οποίους θα μας απελευθερώσουν οι ¨δημοκρατικές-εκσυγχρονιστικές δυνάμεις της Ευρώπης¨. Εκτός των άλλων (δεξιών) το ίδιο διαπιστώνουν και οι πιο βαριές ¨ταξικές¨ αναλύσεις πολύ μεγάλου μέρους της ¨Αυτοπροσδιοριζόμενης Αριστεράς¨.

Αντίο Παλλακίδα μου , Λατρευτή μου ¨Ευρώπη¨ ( το φαινόμενο που εμφανίζεται σαν Ευρώπη από την εποχή της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας/Γερμανικού Έθνους , με πολλές παραλλαγές μέχρι σήμερα ).

¨ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ- ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ¨ … Μικρό μέρος ( αλλά σημαντικό και γενναίο) των εργαζομένων της Γερμανίας καταλαβαίνει τις αιτίες , το ¨προς τα που πάει το πράγμα¨, γνωρίζει την άρχουσα τάξη του και το διαδηλώνει. ¨Δεν¨ γνωρίζουν όμως οι Νεο-Φαναριώτες -δεξιό-αριστεροί ¨Φιλοευρωπαίοι¨ της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.