Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Καρατζαφύρερ: Πουλώντας ξενοφοβία, πατριδοκαπηλία ... και γραβάτες (Βίντεο)Πρέπει να το παραδεχτούμε. Εχει ταλέντο ο Καρατζαφύρερ να πουλάει την πραμάτεια του. Όχι φυσικά όπως το πρώην πρωτοπαλίκαρο του, ο Μπουμπούκος, αλλά είναι και διαφορετικό το εμπόρευμα στο οποίο ειδικεύεται ο ίδιος. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις ένα χαρμάνι τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την εθνικοφροσύνη, την πατριδοκαπηλία με το … λάδι και τις γραβάτες.

Στην προσπάθεια του Καρατζαφύρερ να βάλει στο κομματικό ταμείο του συντηρητικούς ψηφοφόρους, τώρα που φυλλορροεί το μαγαζί του, επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ παπαρολογίας συνδυάζοντας .. προσφορά λαδιού … εθνικόφρονες γραβάτες … και αμόκ ρατσισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.