Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ολοφάνερο είναι ποιους πολιτικούς φωτογραφίζει ο Δ. Σταμάτης σαν λαδιάρηδες από την "Ζήμενς" (Βίντεο)



Δεν μπαίνουμε ποτέ σε ιστορίες συνομωσίας, αλλά και πάλι δεν μπορεί να προσπεράσουμε, χωρίς να σχολιάσουμε τα όσα ακούμε στο βίντεο από τον ανεξάρτητο βουλευτή, προερχόμενο από την Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της ελληνικής κυβέρνησης με την γερμανική πολυεθνική «Ζήμενς».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας –που δήλωσε ότι θα στελεχώσει το κόμμα του Π. Καμμένου,- μας είπε ξεκάθαρα, χωρίς επιστροφές, ότι πρωτοκλασάτα στελέχη του αστικού πολιτικού σκηνικού έχουνλαδωθεί χοντρά από την «Ζήμενς». Η Μέρκελ τα γνωρίζει από την κατάθεση Χριστοφοράκου και έτσι τα εκβιάζει να δεχθούν αδιαμαρτύρητα όσα γουστάρει η πολιτική του Δ’ Ράιχ.

Εδώ να κάνουμε μια παρένθεση για να γράψουμε ότι η κυβέρνηση έσβησε με σφουγγάρι τις λαμογιές της «Ζήμενς» στην Ελλάδα –τις μίζες και την διακίνηση «μαύρου χρήματος» στα ταμεία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-.
Συγκεκριμένα, το ύψος του εξωδικαστικού συμβιβασμού που συμφώνησε είναι 170 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 80 εκατομμύρια θα συμψηφιστούν με αποζημιώσεις και οφειλές του ελληνικού δημοσίου προς την πολυεθνική, ενώ για τα 90 εκατομμύρια ευρώ η «Ζήμενς» θα δώσει «τεχνολογικό εξοπλισμό» σε οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου και θα δημιουργήσει «προγράμματα επιμόρφωσης και επανακατάρτισης στελεχών του κράτους»! Λάδι την έβγαλε δηλαδή η πολυεθνική και τώρα ετοιμάζει καινούργιες μπίζνες –και καινούργιες μίζες στους «αρμοδίους» στην χώρα μας. 

Να επανέλθουμε λοιπόν στα λεγόμενα του Δ, Σταμάτη. Μας είπε δηλαδή ότι στην κατάθεση που έδωσε ο Χριστοφοράκος στην γερμανική δικαιοσύνη «κελάηδησε» και ανέφερε τρανταχτά πολιτικά ονόματα που μπορεί να καθορίζουν ολόκληρες κοινοβουλευτικές ομάδες. «Με τα ονόματα που γνωρίζει η Μερκελ εκβιάζει την ελληνική πολιτική σκηνή. Με αυτά τα ονόματα η κ. Μερκελ εκβιάζει την υπογραφή και την ψήφιση του μνημονίου …».

Εδώ είναι ξεκάθαρο ποιους πολιτικούς φωτογραφίζει. Γιατί σίγουρα ένας απλώς βουλευτής ή έστω και υπουργός δεν μπορεί να καθορίζει την στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας ενός κόμματος. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του «είναι η προσωπική του άποψη με ποσοστό βεβαιότητας 99,9%».
Φυσικά η συμπεριφορά των αστικών κομμάτων που στηρίζουν την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμιου μπορεί να έχει και άλλη ανάγνωση. Αυτό όμως που έχει μονοσήμαντη ανάγνωση είναι τα καινούργια βάρβαρα μέτρα που έρχονται για τα λαϊκά στώματα των Ιούνη και τα οποία παρακολουθούμε στο ίδιο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.