Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παρέλαση της 25ης Μάρτη και αντιδράσεις (Βίντεο)



Επιβεβαιώθηκε απόλυτα και από τα πιο επίσημα χείλη –ακούστε τον Μ. Χρυσοχοϊδη στο βίντεο που παραθέτουμε- η πληροφορία που έδωσε χτες το δίκτυο «Σπάρτακος»  ότι «Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα με την συμμετοχή του κ. Παπαδήμου και των υπουργών Άμυνας, Παιδείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη».

Είναι γεγονός πάντως ότι μπορεί να έχουν κάποια πραγματική βάση οι φόβοι που εκφράζονται από ΚΚΕ και Σύριζα ότι κάποια φασιστοειδή γκρουπούσκουλα θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που θα εκδηλωθεί αν πραγματοποιηθούν παρελάσεις στις 25 Μάρτη. (Υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα στον  «Ριζοσπάστη»).

 Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο λαός δεν πρέπει να μην κατεβεί στους δρόμους και να μην εκδηλώσει την αποδοκιμασία στο πολιτικό προσωπικό των αστών που μας οδηγούν στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι δικό μας χρέος να απομονώσουμε κάθε ασπόνδυλο φασιστοειδές που θα προσπαθήσει να προβοκάρει τις αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.