Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πεινασμένο Φαρ Ουέστ




Από topontiki.gr 

Από το Μαρικάκι 

Μα πόσο πανικόβλητος είναι ο Καρατζαφύρερ πια; 

Δεν εξηγείται αλλιώς η πρόταση για ελεύθερη οπλοχρησία των αστυνομικών και... όχι μόνο, αν καταλάβαμε καλά. Γιατί σύμφωνα με το νέο ευφυολόγημα του μετρ της κωλοτούμπας (ή μήπως ο Σαμαράς τον έφαγε λάχανο;) δεν μπορεί να είμαστε «και πεινασμένοι και τρομαγμένοι». Ας είμαστε πεινασμένοι, αλλά ξαμολημένοι να πυροβολούμε ελεύθερα: στην αρχή τον ληστή που μπήκε στο σπίτι μας και μετά όποιον άλλο μας γυαλίσει, κάναν εξαθλιωμένο μετανάστη ας πούμε. Αν ο ληστής τυγχάνει δε και μετανάστης, ακόμα καλύτερα, δύο σε ένα. 


«Ή θα αποφασίσουμε να λάβουμε μέτρα προστασίας της κοινωνίας ή όλες αυτές οι ψευτοπροοδευτικές υστερίες θα στερούν ζωές από τον ελληνικό λαό». Γιατί η εγκληματικότητα φύτρωσε, ή μάλλον ήρθε ως άλλος ιός της γρίπης, από τους μετανάστες. 

Κι έτσι η λύση είναι να πάρουμε από ένα όπλο και να γίνουμε πεινασμένο Φαρ Ουέστ, ένα πράμα. 

Ο ίδιος βέβαια στα διάφορα περιστατικά προπηλακισμών πολιτικών τον τελευταίο χρόνο συνιστούσε ψυχραιμία και μας έκανε μαθήματα ότι συνιστούν πράξεις που καταργούν τη Δημοκρατία. 

Αλλά λίγο συναίσθηση να είχε ο Καρατζαφέρης, που προσπαθεί να διεγείρει τα φοβικά αντανακλαστικά των νοικοκυραίων μπας και περισώσει τίποτε, θα καταλάβαινε ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο φοβισμένος, αλλά είναι κι εξαγριωμένος έναντι των πολιτικών και, σε μια εποχή η εξαθλίωση βαθαίνει, το αίσθημα αυτοδικίας θα αρχίσει να ανεβαίνει και τότε όποιος βρεθεί με όπλο μπορεί να μην κάνει τον κόπο να ξεχωρίσει τον ληστή από τον πολιτικό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.