Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αποκαλύπτονται μόνοι τους οι γελοίοι πολιτικοί απατεώνες (Βίντεο)



Θα αρκούσε να δει κανένας το βίντεο που φτιάξαμε για να καταλάβει πόσο αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες –εγκληματίες ουσιαστικά σε βάρος του λαού είναι- αυτοί που σήμερα και πάλι με αφορμή το PSI παριστάνουν τους σωτήρες μας από την δραματική κατάσταση που οι ίδιοι μας έχουν οδηγήσει.

Και επειδή δεν μένουν μόνο τα γραπτά, αλλά και οι δηλώσεις που έχουν κάνει στα τηλεοπτικά κανάλια, μόνοι τους ομολογούν ότι οδηγούν στον σφαγιασμό τα λαϊκά στρώματα με το περίφημο «κούρεμα». Ειδικά ο ανεκδιήγητος Θ. Πάγκαλος, περιγράφει πολύ χαρακτηριστικά με τα όσα λέει, στο βίντεο που παραθέτουμε, τι μας περιμένει από δω και πέρα.

Φυσικά υπάρχουν και οι κερδισμένοι απ’ αυτοί την ιστορία με πρώτους και καλύτερους τους τραπεζίτες. 30 ολόκληρα δισ. ζεστό χρήμα θα βάλουν στα θησαυροφυλάκια τους οι τραπεζικοί όμιλοι για να έχουμε μια «ζωντανή αναπτυσσόμενη οικονομία» όπως είπε ο Ευα. Βενιζέλος για να συμπληρώσει ο ίδιος, χωρίς να κοκκινίσει ότι έτσι εξασφαλίζονται οι λαϊκές καταθέσεις!!!!!
Εδώ πια δεν μιλάμε για θράσος …. Κάτι άλλο είναι αλλά δηλώνουμε αδυναμία να βρούμε απ’ το ελληνικό λεξιλόγιο τον σωστό χαρακτηρισμό. Δημιουργούν πάνω από ένα εκατομμύριο ανέργους, την γενιά εργαζομένων των 400 ευρώ, σφαγιάζουν συντάξεις και εξαπολύουν φοροληστεία με τα χαράτσια και από πάνω ενδιαφέρονται να προφυλάξουν … τις λαϊκές καταθέσεις στις τράπεζες!!!

Εδώ δεν χρειάζονται πια λόγια. Δράση χρειάζεται με μορφές πάλης που πραγματικά θα τους κάνει να αντιληφθούν την τεράστια δύναμη που έχει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.