Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Κρίση, φόβος και κατάθλιψη (Ο Παντελής Σαββίδης φιλοξενεί τους: Κλεάνθη Γρίβα, Μπετίνα Ντάβου, Αλεξάνδρα Κορωναίου, Μανόλη Μυλωνάκη) Εκπομπή "ανιχνεύσεις" ΕΤ3 18.10.2011(ΒΙΝΤΕΟ)Στην εκπομπή "ανιχνεύσεις" της ΕΤ3 της 18.10.2011 με θέμα Κρίση, φόβος και κατάθλιψη, ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης επιχειρεί τη διερεύνηση των κοινωνικών και ψυχικών παραμέτρων της "κρίσης". Στην εκπομπή φιλοξενούνται και παρεμβαίνουν, ο Κλεάνθης Γρίβας (Ψυχίατρος), η Μπετίνα Ντάβου (Καθηγήτρια Ψυχολογίας), η Αλεξάνδρα Κορωναίου (Επ. Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου) και ο Μανόλης Μυλωνάκης (Ψυχίατρος).

Πρόκειται για μια εξαιρετικά διεισδυτική προσέγγιση των κοινωνικών και των προσωπικών - ψυχικών παραμέτρων της κρίσης και των πολιτικών τους προεκτάσεων καθώς και των αναγκαίων μεθόδων ερμηνείας και κατανόησής τους σαν προϋπόθεση για την αντίσταση της κοινωνίας.

Μιά συζήτηση που παρά τη σχετικά μεγάλη διάρκειά της, καθηλώνει και γοητεύει.

Αξίζει να την παρακολουθήσουμε.

“Ανιχνεύσεις” Κρίση, φόβος και κατάθλιψη 12/10/2011 from Pantelis Savvidis on Vimeo.
Πηγή: anixneuseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.