Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Όλοι μαζί μπορούμε»: Να Υποκριθούμε και στην πλάτη των κορόιδων, να Διαφημιστούμε!



Τελικά ο ΣΚΑΙ, η Εκκλησία και οι Έμποροι, πρέπει να μας θεωρούν πολύ μεγάλα κορόιδα.

Σε μια απίστευτα εμετική και λαϊκίστικη εκστρατεία  «με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής», όλοι αυτοί που οδηγούν την εργαζόμενη πλειοψηφία σε οικτρή κοινωνική θέση και προπαγανδίζουν καθημερινά την επιβολή εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα μας λένε:




Η αστική πολιτική πάντα ξεχειλίζει από υποκρισία και ξετσιπωσιά.

Μόνος σκοπός ιεραρχών και επιχειρηματιών το κέρδος, αφού μόνο σε ένα θεό πιστεύουν: το ΕΥΡΩ!!!

Έτσι λοιπόν, η Αρχιεπισκοπή Αθηνώνκαι οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, όλη αυτή η ελεεινή κάστα που εκμεταλλεύεται αφορολόγητα την τεράστια  εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία, χρηματοδοτούμενη από το κράτος και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, δηλαδή από τον Έλληνα και Ευρωπαίο εργαζόμενο-φορολογούμενο,κάνοντας μπίζνες και off shore, παίζοντας στο χρηματιστήριο και σχεδιάζοντας επενδύσεις με Άραβες πρίγκιπες.

Μαζί με τον ΣΚΑΪ της καθεστωτικής προπαγάνδας και ποταπής χειραγώγησης, που ο εφοπλιστής εργοδότης απολύει μαζικά δημοσιογράφους-τεχνικούς-διοικητικού υπαλλήλους εφαρμόζοντας εργασιακές σχέσεις γαλέρας, ενώ οι μεγαλοδημοσιογράφοι κλαίγονται στις εκπομπές τους για τα δεινά της Ανεργίας (μεταξύ αυτών και κραγμένοι πράκτορες της αμερικανικής πρεσβείας)

Έχοντας την συνδρομή των μεγάλων Σούπερ Μάρκετ όπου μαζί με «του πουλιού το γάλα» θα βρεις και όλες τις μορφές της πιο βάρβαρης εργασιακής εκμετάλλευσης, ενώ στα ράφια τους φωλιάζει η αισχροκέρδεια και η ακρίβεια, ενώ σε καλούν «να αγοράζεις ελληνικά» από παραγωγούς που τους έχουν πιει φυσικά το αίμα!

Όλοι αυτοί λοιπόν, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της εκκλησίας! Με τα ψεύτικα μελιστάλακτα λόγια τους: “Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πρέπει να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης. Το περίσσευμά μας, για το διπλανό μας.  Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα συγκεκριμένα supermarket, αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του « Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το supermarket θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Εκκλησίας, θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστενα σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι”!

Δηλαδή, τι μας λένε οι υποκριτές Φαρισαίοι Ιερωμένοι και οι έμποροι της ανθρωπιάς και των συναισθημάτων μας:

Αγοράστε από τα Δικά μας Σούπερ Μάρκετ, για να τα Δώσουμε στα Εκκλησιαστικά συσσίτια.

Για να Διαφημιστούν οι Δικές μας Φίρμες και  η Εκκλησία!!!

Μάλιστα, σύμφωνα με την αρθρογραφία “O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στοΥπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να προβούν σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή των Πρατηρίων των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε»”.

Ουστ ξεφτιλισμένοι Τραγόπαπες,αστοί πολιτικοί, έμποροι και καναλάρχες. Άραγε, αν ζούσε ο Καζαντζάκης, πώς να περιέγραφε την άθλια διαπλοκή σας, το εμπόριο της Αγάπης με το δικό μας υστέρημα, την Απανθρωπιά και Απονιά σας…

Αναγκαία όσο ποτέ η Αυτοργάνωση και η Ταξική Αλληλεγγύη μας, η μαχητική διεκδίκηση της ικανοποίησης των αναγκών και δικαιωμάτων μας, ο Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, το μπλοκάρισμα των πολεμικών εξοπλισμών, η έξοδος από Ε.Ε-ΔΝΤ, η ανατροπή του άθλιου αστικού κατεστημένου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.