Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1
Πολύ μεγάλη, η μεγαλύτερη ίσως των τελευταίων ετών αυθόρμητη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Το γραφικό τουΑΝΤ1 πολύ κατατοπιστικό για τον όγκο της εκδήλωσης και απόλυτα κατανοητό γιατί η ΕΛΑΣ έδρασε με τέτοιο τρόπο ώστε να...
διαλύσει τους συγκεντρωμένους. Το σημαντικότερο πάντως ότι  επέστρεψαν την ίδια ώρα που συρρέουν χιλιάδες κόσμου έξω από τη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.