Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό (Βίντεο)Μια γεύση για το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές πήραμε από τις πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ. Είναι δεδομένο ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης των εργαζομένων θα ενταθεί από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και των ξένων συνεταίρων τους ώστε το αστικό πολιτικό σκηνικό να υποστεί όσο γίνετε μικρότερο πλήγμα στις εκλογές.

Φυσικά «αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο θα ήταν παράνομες» όμως τα αστικά επιτελεία εκτιμούν ότι η μαζική λαϊκή αποδοκιμασία των αστικών κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ριζοσπαστικοποίηση πλατιών στρωμάτων του πληθυσμού που δεν θα αρκεστεί πια να υπομένει παθητικά την σφαγή των δικαιωμάτων τους και την κινεζοποίηση της κοινωνίας. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας δίνουν οι δηλώσεις του προέδρου του Γιούρογκρουπ που παρακολουθούμε στο βίντεο. Αναμενόμενες και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις από ΚΚΕ και Σύριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.