Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Οδοφράγματα και συγκρούσεις στην Πανεπιστημίου (Βίντεο)Eίναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Ενώ όλα τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν απευθείας συνδέσεις με τα όσα διαδραματίζονται στο κέντρο της Αθήνας τα ελληνικά μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια –με εξαίρεση τον Σκάι που είπε και το ανέκδοτο της μέρας («Οι συγκεντρωμένοι είναι 30.000 περίπου-) συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους. Απ’ ότι μας λένε τηλεφωνικά σύντροφοι που βρίσκονται στους δρόμους –αναλυτική ανάρτηση θα έχουμε το βράδυ- οι διαδηλωτές είναι αποφασισμένοι και κάθε σχέδιο των μπάτσων να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους θα είναι αποτυχημένη.

Στην Πανεπιστημίου έχουν στηθεί οδοφράγματα και οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής είναι συνεχείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.