Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Μπενύτο όπως Μπενίτο δηλαδή Ευάγγελος ΒενιζέλοςΤου Στάθη - "Realnews"


"Ευτυχώς που μας έχουν υπό έλεγχο", δήλωσε για τους Δυτικούς Επικυρίαρχους ο ολετήραςαυτός που έχει αλέσει οτιδήποτε έχει μαζί του καταπιαστεί.
Την ίδια στιγμή, ο ίδιος άνθρωπος βρίσκει "εξουθενωτική την πολυφωνία στη χώρα μας". !!

Είναι δηλαδή τα δύο πρόσωπα του ιανού στην περίπτωση του Μπενύτο-Μπενίτο, το ένα τουραγιά, όταν αντικρίζει τους ξένους Δυνατούς και το άλλο του αυταρχικού δικτατορίσκου όταν απευθύνεται στους Ελληνες.

Πέπρωται λοιπόν να έχει βάσκανο την τύχη η Ελλάδα, να γίνει ο άνθρωπος αυτός που διαφοροποίησε τον ΦΠΑ στις μπουγάτσες αναλόγως της κανέλας, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τώρα και κυβερνήτης της έστω κατεχόμενης Ελλάδας αύριο;

Δεν έχουν έλεος οι θεοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.