Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Εργατικές κινητοποιήσεις στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος (Βίντεο)Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση της στον κόσμο της εργασίας. Τα αφεντικά ξεσαλωμένα με την κυβερνητικά κάλυψη προσπαθούν να μετατρέψουν όσους «τυχερούς» έχουν ακόμα δουλειά σε δουλοπάροικους με μισθούς Κίνας και Ινδίας, χωρίς κανένα εργατικό δικαίωμα.

Σειρά σήμερα έχουν όλοι οι εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του Περάματος που απειλούνται κι αυτοί με ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων που επιχειρεί η εργοδοσία, με την επιχείρηση κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και μείωση των μισθών τους κατά 50%.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902», γιατί για τα αστικά τηλεοπτικά κανάλια των εργολάβων εφοπλιστών το θέμα είναι ανύπαρκτο- οι εργάτες προχωρούν σε κινητοποιήσεις αντιστεκόμενοι στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που θέλουν να τους οδηγήσουν οι δυνάμεις του κεφαλαίου και το πολιτικό προσωπικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.