Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Στοιχεία-σοκ (Βίντεο)Η τηλεοπτική εκπομπή «Λαβύρινθος», που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από την ΕΤ3 είναι μια αξιόλογη εκπομπή, που αρκετές φορές προσπαθεί να προσεγγίσει την πολιτική επικαιρότητα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντικειμενικότητα μπορεί να γίνει από ένα κρατικό κανάλι.
Από αυτή, λοιπόν, την εκπομπή, παραθέτουμε ένα βίντεο στο οποίο μας παρουσιάζονται στοιχεία-σοκ που αφορούν την πολύ άσχημη κατάσταση που βιώνουν τα λαϊκά νοικοκυριά σχετικά με την ανέχεια και την ανεργία που τα μαστίζει, συνέπεια της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.