Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Οι αγώνες των εργαζομένων στο κανάλι των απλήρωτωνΠολύ θετικό το γεγονός ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Αλτερ έδωσαν βήμα σε εκπροσώπου συλλογικοτήτων εργαζομένων, όπως επίσης και σε απλούς εργαζόμενους, να εκφράσουν τις αγωνίες τους, τις ανασφάλειες τους και να περιγράψουν την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί εξ αιτίας της ολομέτωπης επίθεσης που δέχονται από τις δυνάμεις του κεφαλαίου.
Από την σημερινή σχετική εκπομπή παρακολουθήσαμε –και παραθέτουμε σε βίντεο- εργαζόμενους από αρκετούς εργασιακούς χώρους να περιγράφουν τις συνέπειες που υφίστανται από την βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης μαύρου μετώπου-τρόικας εκδηλώνοντας παράλληλα την απόφαση τους να αντισταθούν δυναμικά με αφετηρία την Παναττική απεργία στις 17 Γενάρη.

Στα βίντεο που παραθέτουμε ακούμε να μιλάν ο Κ. Χαριτάκης από την συλλογικότητα της εργατικής εφημερίδας «Δράση», ο Γ. Σιφωνιός, Πρόεδρος των εργαζομένων στην Χαλυβουργία Ελλάδας, ο Ν. Αντωνίου από τον σύλλογο υπαλλήλων βιβλίου –χάρτου. Επίσης εκφράζουν τις απόψεις τους ο Π. Παπανικολάου, από το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαια;, ο Κ. Μυτιληνού, πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας, ο Ν. Γούρλας από τον Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέας Και η Λ. Καφαντάρη, πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.