Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αντίσταση στο χαράτσι της ΔΕΗ (Βίντεο)




Μέσα σ’ αυτή την βδομάδα κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ ετοιμάζονται να βυθίσουν στο σκοτάδι 20.000 λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να ανταποκριθούν στην άδικη και εκβιαστική φορολεηλασία που τους γίνεται μέσα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ 250.000 είναι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί που είναι υποψήφιοι για διακοπή ρεύματος αφού έχει περάσει και η προθεσμία των 80 ημερών που είχε θέσει η διοίκηση της ΔΕΗ για να εξοφληθούν. Χρέος μας είναι να σταματήσουμε στην πράξη αυτή την βάρβαρη και απάνθρωπη αυτή τακτική. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. 

Το ευχάριστο είναι ότι –όπως βλέπουμε και από το βίντεο- ότι καθημερινά εντείνεται και μαζικοποιείται η αντίσταση σ’ αυτή τη νέα φοροληστεία.

Υ.Γ. Η φώτο από κείμενο του Στάθη στην χθεσινή εφημερίδα “Real”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.