Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Φαίνονται σε μας μακρινές αυτές οι εικόνες; (Βίντεο)



Μας φαίνονται μακρινές οι συγκλονιστικές εικόνες από το Μαρόκο που κάνουν τον γύρω του κόσμου; Εκεί πέντε άντρες, άνεργοι επιστήμονες, λούστηκαν με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκαν μπροστά στον κόσμο, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Τους οδήγησε η απόγνωση αφού η ανεργία και σ' αυτή την χώρα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πλήττοντας εκτός των άλλων και άτομα με πανεπιστημιακή μόρφωση. Οι καθημερινές καθιστικές διαμαρτυρίες των ανέργων δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, αφού η κυβέρνηση της χώρας αδιαφορεί στο τεράστιο αυτό πρόβλημα, οδηγώντας κόσμο σε απεγνωσμένες αντιδράσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.