Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Χούντα είναι, ό,τι θέλει κάνει...Από το "swell"
Προχθές προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων κάποιους εργαζόμενους στο μαγειρείο αλληλεγγύης της πλατείας Συντάγματος.  Κάποιοι (σωστά) έγραψαν ότι μ' αυτόν τον τρόπο ποινικοποιείται η αλληλεγγύη.  Τέλη Νοεμβρίου του 2011 συνέλαβαν στο Μεσσολόγγι μια 19χρονη φοιτήτρια επειδή έγραψε σε τοίχο το σύνθημα "Η εξουσία διαφθείρει. Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα."  Η κοπέλα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την...
κατηγορία της φθοράς δημόσιας περιουσίας, κατηγορία που δεν απαγγέλθηκε ποτέ σε κανέναν Τσοχατζόπουλο ή Μαντέλη.
Η κοπέλα ζήτησε και πήρε αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 24/1/12.  Οι συνθήκες της σύλληψης και της κράτησής της στο τμήμα, έχουν να κάνουν με το γνωστό ζήλο των μπάτσων που υπερβάλλουν εαυτούς.
Είναι σαφές ότι η χούντα δεν φείδεται προσπαθειών να καταπνίξει ακόμα και την παραμικρή αντίδραση στην πολιτική της και τα μέτρα που παίρνει.  Μέτρα που οδηγούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην απόλυτη εξαθλίωση. Και δεν ενδιαφέρεται αν γελοιοποιείται.  Όπως όλες οι χούντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.