Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Mουρμουρα Δωστα ΟΛΑ


πηγή : olympia.gr
Γράφει ο Πόρτα Πόρτα
Τις αρμοδιότητες της νεοσυσταθείσας Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.
3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 – ΟΛΥΜΠΙΑ !!

TREUHAND ΣΤΑΖΙ και ΤΑΜΕΙΟ-TREUHAND A.E. ή ΕΛΛΑΔΑ TREUHAND S.A.?

Η εταιρια του Γιουνκερ !!! Για διαβαστε παρακαλω !!
– τ’ αφεντικο της ο Detlev Karsten Rohwedder δολοφονηθηκε 1/4/91…! μετα τα μετρα
– ιδιωτικοποιησε 8.500 κρατικες εταιριες με 4 εκ υπαλληλους απο τους οποιους απελυσε τα 2.5 εκ !!!!
– πηρε 2.4 εκ εκταρια Αγροτικης γης και Δασων !!!
– μεχρι και την ληξη της λειτουργιας της το 1994 ειχε μαζεψει 260-270Δις Μαρκα Χρεους.-
– Μετα το κλεισιμο, τα εργα και τα asstes περασαν στις BvS, TLG και BVVG.
Οι TLG και BVVG ηταν ποι μεγαλυτεροι ιδιοκτητες ακινητων στη Χωρα. Μεχρι το 2007 ειχαν πουλησει 45.000 Ακινητα !!! μεσα στο προγραμμα “active portfolio management” με σκοπο να φερει κερδη στη Νεα Ομοσπονδιακη Γερμανια!!
Ταμειο/Αποτελεσματα ??
– εσοδα απ τα 45.000 ακινητα 1.5 Δις Ευρω!! τα επανεπενδυσαν σε 1.500 νεα ακινητα υπο διαχειριση αξιας 1.4 Δις Ευρω
Το 2008 οταν και ιδιωτικοποιηθηκε πληρως και η BVVG, εισεπραξε 3.5 Δις Ευρω!
ΠΩΣ ?
Πουλησε 525.000 Εκταρια Αγροτικης και άλλα τόσα Δασικης Γης εκτάσεις οι οποιες αποτελουν την μιση έκταση της Σαξωνιας.!!! Μεχρι ακι το τελος του 2007 ειχε στην κατοχη της αλλα 500.000 εκταρια Αγροτικης και κατι λιγότερο απο 100.000 εκταρια Δασικης Γης
Τι μας προτεινει ο Γιουνκερ??? να φερει αυτο το κολπο σαλαμοποιησης στην Ελλαδα??
Αυτο το ξεπουλημα της Γης και του Δημοσιου !! μαμω τα μοντελακια εχουν… ειχε κ αλλο εξυπνο παιδι η μανα σου??

δε μπορω να σου βαλω και τρικλοποδια … θα με πατησεις.. αλλα εχω σχεδιο !!
Γιουνκερ δεν κοιμομαστανε !! θα σε παω με το σαμαρι στη Σαμαρια… 2-3 βολτες….
——————————————————————-
ΤΑΜΕΙΟ-TREUHANDA.E. ή ΕΛΛΑΔΑTREUHANDS.A. ???
Αρθρα.. ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ !
3.
Το Ταμείο μπορεί να εκδίδει ομολογιακά δάνεια( ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟ ! ΚΟΥΒΑ !! ), για τα οποία επιτρέπεται να παρέχεται η εγγύηση του Δημοσίου( ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΒΕΡΤΑ ! ) με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Οι ομολογίες εκδόσεως του Ταμείου εξομοιώνονται με ομόλογα του Δημοσίου, μπορούν να εκδίδονται σε άυλη μορφή και διέπονται από τις διατάξεις για τους άυλους τίτλους του Δημοσίου.
4.
Το Ταμείο μπορεί, κατά παρέκκλιση των οριζομένων στο άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, να χρησιμοποιεί το προϊόν της έκδοσης ομολογιών για την απόκτηση ομολόγων του Δημοσίου από την αγορά. Μπορεί, επίσης, να ανταλλάσσει ομολογίες εκδόσεώς του με ομόλογα του Δημοσίου ή και να παρέχει εγγύηση υπέρ των ομολογιακών και άλλων δανείων του δημοσίου, κατά παρέκκλιση όσων προβλέπονται στο άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.( ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΚΕΡ… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ !! – )
——————————————————————-
Τι να πω για τα υπόλοιπα άρθρα?? Τα είπα χτες/προχτες και κάθε μέρα !.
ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ! ( με όποια έννοια θέλετε ! )
Ποιά διαπραγμάτευση?? τι «εξασφαλίζουμε με το σπαθί μας» ?? χαχαχαα ΤΙ ?? να σωθούν οι Τράπεζες και οι Δανειστές μας !!?? Τι εξασφαλίζουμε ? το ΕΣΠΑ και τα $$ του Μπαρόζο??
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΟΡΟΙ !!! subject to…. !!
( ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔ Α.Ε. με Διαχειριστές κ Ελεγκτές τους Δανειστές ! )
- τι ελεγα πριν 10 μερες ??? ΣΗΜΕΡΑ λουζομαστε ότι ελεγα πριν 10 μερες !!! όπως τον Μάρτιο με τα 50δις και την 5 η δόση !!
Ποιά Δάνεια? Οταν από ΦΕΤΟΣ ( 2011 ) θα έχουμε κάνει ΜΕΤΟΧΕΣ την ΕΛΛΑΔΑ για τα 110 + 120δις ,……… το 2015 με 500+ δις χρέος τι θα έχουμε να “δώσουμε” ?? Με τι θα διαπραγματευτούμε ΤΟΤΕ ?? Με την ομορφιά μας? ( τον ήλιο θα τον έχει πάρει ο Σόϊμπλες ! )
Οι Μετοχές της ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε. θα έχουν κάνει φτερά !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε. θα υπάρχει ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ !
Ποιος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ – πέραν των Δανειστών θα έλθει μετά να επενδύσει?? Σε τι ? Θα κάνει deal με τους μετόχους ή αυτούς που έχουν δικαιώματα και απαιτήσεις πάνω στις μετοχές της ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε.
Τότε ( το 2015! ) θα έρθουν και θα μας πάρουν τα σπίτια διότι πέραν της Προσωπικής Ιδιοκτησίας δε θα έχει μείνει τίποτε ! Ούτε δάσος ούτε παραλία, ούτε υπέδαφος, ούτε επιφάνεια, ούτε υλικό ούτε άυλο !
Οποιος ΨΗΦΙΣΕ τον Πράσινο Εφαρμοστό Νόμο Δανεικό Κολάν… θα καταγραφεί ωςΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ !!!! χειρότερος αυτών της Wall Street !! αυτοί είναι επαγγελματίες και άψυχα απρόσωποι !
Οι δικοί μας είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ οι οποίοι ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!
ΕΛΕΟΣ
Άρθρο 32
Απαλλαγή τόκων ομολογιακών δανείων – Στοιχεία που διαβιβάζονται στο Υπουργείο Οικονομικών
παράγραφος 3…
…….Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς της διάταξης αυτής δεν προϋποθέτει……
ενημέρωση ! και συγκατάθεση!
του φυσικού προσώπου του οποίου τα δεδομένα διαβιβάζονται!,
ούτε άδεια της Αρχής Προστασίας ΠροσωπικώνΔεδομένων. !!!!!
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών καθορίζεται το είδος των υποβαλλόμενων στοιχείων και πληροφοριών, οι μορφότυποι ανταλλαγής τους, ο τρόπος και ο χρόνος υποβολής τους, και κάθε άλλο αναγκαίο θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.»
ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ??? ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!
ΥΓ .. που αναφέρεται η παράγραφος ??? … ( ΓΙΑ ΑΡΧΗ ! )
…….οι δικαστικές αρχές, οι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί και λοιποί φορείς του Δημοσίου, οι οργανισμοί κοινής ωφέλειας, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, οι οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων σε κινητές αξίες, τα επιμελητήρια, οι συμβολαιογράφοι, οι υποθηκοφύλακες, οι προϊστάμενοι των κτηματολογικών γραφείων, οι οικονομικοί ή κοινωνικοί ή επαγγελματικοί φορείς ή οργανώσεις, τα πιστωτικά ιδρύματα, οι εταιρείες παροχής πιστώσεων, οι εταιρείες μεσολάβησης στη μεταφορά κεφαλαίων, τα ιδρύματα πληρωμών, τα χρηματοδοτικά ιδρύματα και τα ελληνικά ταχυδρομεία, οι συνεταιρισμοί και οι ενώσεις αυτών, οι ενώσεις προσώπων, καθώς κάθε στοιχείο και πληροφορία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος που τους ζητείται, όπως αμοιβές, αποζημιώσεις, οικονομικές ενισχύσεις, επιδοτήσεις, απαιτήσεις από δικαστικές διεκδικήσεις, στοιχεία για την παροχή αδειών άσκησης επαγγέλματος, στοιχεία λογαριασμών ενεργών ή μη, που άνοιξαν ή χρησιμοποιούνται ή έκλεισαν,
στοιχεία για μεταφορές πίστωσης, εμβάσματα, άμεσες χρεώσεις, τραπεζικές επιταγές, εισπράξεις μέσω πιστωτικών καρτών, καθώς και δάνεια προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις, κατ’ εξαίρεση των διατάξεων για το επαγγελματικό και τραπεζικό απόρρητο,!!!!! καθώς και στοιχεία και πληροφορίες για ακίνητη και κινητή περιουσία, ιδίως ακίνητα, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, πλοία ή σκάφη αναψυχής και λοιπά περιουσιακά στοιχεία, καθώς και κάθε άλλου στοιχείου αναγκαίου
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Ο “ΚΕΡΑΤΑΣ” ???

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!! ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΥΨΟ !

Τάνκς στο μυαλό τους.

ΘΑ βγει ΕΝΑΣ να ενημερώσει το Λαό για το τι Ψήφισαν στην Πραγματικότητα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.