Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση των τραπεζιτών έπεσε! Στο εξής θα κυβερνούν οι ίδιοι οι τραπεζίτεςΗ κυβέρνηση των τραπεζιτών έπεσε! Στο εξής θα κυβερνούν οι ίδιοι οι τραπεζίτες
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος σχολιασμός των δηλώσεων του εντολοδόχου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, από την σημερινή γελοιογραφία του Στάθη που υπάρχει στο περιοδικό «Επίκαιρα»: «Η κυβέρνηση των τραπεζιτών έπεσε! Στο εξής θα κυβερνούν οι ίδιοι οι τραπεζίτες».
Το μόνο που ίσως θα έπρεπε να προσθέσουμε είναι τα όσα προκύπτουν από την επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας της δημοκρατίας. Εκεί σημειώνεται ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.
Είναι φανερό δηλαδή ότι όλα όσα ακουγόταν τις προηγούμενες μέρες ειδικά από την Ν.Δ –ότι δηλαδή θα συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση μόνο για να υπογράψει για το «κούρεμα» του δημόσιου χρέους και το νέο δάνειο- είναιπαραμύθια της Χαλιμάς.
Ακόμα και από το ίδιο το ανακοινωθέν της Προεδρίας επιβεβαιώνεται ότι πέρα απ’ την ψήφιση αυτών των αποφάσεων η νέα κυβέρνηση θα ψηφίσει και όλα εκείνα τα μέτρα που θα οδηγούν το βιοτικό επίπεδο του εργαζόμενου λαού στα τάρταρα.
Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι στις δηλώσεις Παπαδήμου αλλά και στο ανακοινωθέν της προεδρίας της δημοκρατίας  δεν αναφέρεται ρητά πότε προβλέπονται να γίνουν βουλευτικές εκλογές κάτι που μας λέει ότι πιθανόν να μην είναι τόσο προσωρινή αυτή η κυβέρνηση όσο αρχικά είχαν αφήσει να διαφανεί.
ΠΗΓΗ: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.