Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ο διορισμένος πρωθυπουργός της διαπλοκής...Μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει
Μπαλόνια μας τα έκαναν τα καθεστωτικά ΜΜΕ με την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής και όχι με το κρατικό Learjet. Τόνισαν μάλιστα και πως επέστρεψε από τις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, λες και μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει να χτίσουν το προφίλ του Λουκά Παπαδήμου. Μιας και δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός -αλλά διορισμένος πρωθυπουργός της διαπλοκής-, πρέπει να παρουσιαστεί σαν εθνικός ευεργέτης με φωτοστέφανο. Μια αρσενική Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Προσωπικά, δεν με ικανοποιεί το ότι ο...
Λουκάς Παπαδήμος πηγαίνει στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής. Μιας και δεν είναι εκλεγμένος από τους πολίτες, θα πρέπει να πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες με τα πόδια.
Ή τουλάχιστον -από τη στιγμή που πάει με το αεροπλάνο της γραμμής- να σερβίρει πορτοκαλάδες στους επιβάτες, να τους μοιράζει κουβερτούλες και να κάνει μασάζ στα μπούτια του πιλότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.