Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

30 χρόνια σοσιαλισμός
1981

2011

Υ.Γ.1 Για την καταστροφή της πολιτικής και εν τέλει της δημοκρατίας, παγκοσμίως, από την εμφάνιση του λεγόμενου "κέντρου" ως γνήσιου εκφραστή των γυρολόγων της εξουσίας, θα επανέλθω πολύ σύντομα. Εξηγούνται πολλά για το πώς το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα-κατσαρίδα, θα επιβιώσει ακόμη και μίας επερχόμενης πυρηνικής καταστροφής. Μόνο και μόνο για να εκφράσει τον μικροαστό των σπηλαίων...

Υ.Γ.2 Το τσιμπούκι είναι μία χρησιμότατη σημειολογική λεπτομέρεια για τον μελετητή του μέλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.