Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: "Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ"

Με το πέρασμα του καιρού η οικονομία μας βυθίζεται όλο και περισόττερο. Όσο περικόπτεται το εισόδημα του μικρομεσαίου τόσο βαθαίνει η ύφεση, τόσο αυξάνονται η απολύσεις και κατ' επέκταση η ανεργία. Aναγκαστικό όπλό το πολιτών είναι η... φοροδιαφυγή. Ζήτω η φοροδιαφυγή λοιπόν! Όχι δεν σε προτρέπω σε παρανομία, διάβασε με πρώτα και θα καταλάβεις. Καταρχάς μου κάνει μεγάλη εντύπωση που τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη συζήτηση για την φοροδιαφυγή που αφορά συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις. Μην κοροϊδευόμαστε, για την εργατική μιλάμε.
Η φοροδιαφυγή ως μέσo διάσωσης της οικονομίας
Σε τέτοιες συνθήκες ύφεσης η φοροδιαφυγή του μικρομεσαίου είναι σωσίβιο επιβίωσης. Όμως προκύπτουν κάποια ερωτήματα: Σε ποια άλλη περίοδο είχαμε τέτοια συρρίκνωση του τζίρου; Από που θα αντλήσει ο εργαζόμενος χρήματα που αφορούν τα απαραίτητα για την επιβίωσή του; Για ποιο λόγο τα παπαγαλάκια των καναλιών της διαπλοκής στοχεύουν τους μικροφοροφυγάδες εμφανίζοντάς τους ως ξένοιαστους καλοπερασάκιδες που δεν πληρώνουν (ενώ έχουν) και εξαιτίας τους η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει νέα εισπρακτικά μέτρα, καθώς δεν ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους; Για ποιο λόγο οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν αναρωτιούνται τι έγινε με τα 42 δις που διέφυγαν στο εξωτερικό το 2010 σε μορφή Κεφαλαίου και με άλλα  38 το 2011; Γιατί δεν φορολογήθηκε η κίνηση αυτή, που αφορούσε συγκεκριμένη κοινωνική τάξη; Μήπως βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος; Εθελοτυφλούν στο γεγονός ότι πάνω από το 1/3 των φορολογουμένων δεν διαθέτει χρήματα για την αποπληρωμή του χαρατσιού και του κεφαλικού φόρου; Ξεχνάνε μήπως οι διάφοροι μεγαλοδημοσιογράφοι τις καταγγελίες για το άνοιγμα των λογαριασμών; Ο Γραμματέας του ΣΔΟΕ δεν αυτός που κατήγγειλε δημοσίως τις τράπεζες ως υπερασπιστές των φοροφυγάδων διότι προχώρησαν σε άνοιγμα λογαριασμών μόνο  στο 3% των αιτημάτων του ΣΔΟΕ;

Ζήτω η φοροδιαφυγή! 
Με αυτό τον τρόπο θα διασωθεί η οικονομία μας
 Γιατί να να πληρώσω φόρο; Για να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 25%; Για να μου πάρουν νέα μέτρα; Για να πληρώνω 1.65 την βενζίνη; Για να είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη στους έμμεσους φόρους; Για να πληρώνω ξανά και ξανά διόδια και ληστρικά τέλη κυκλοφορίας; Για να αγοράζω το σουλβάκι με 25% ΦΠΑ. Και τα έσοδα αυτά που θα πάνε; Ξανά στους τοκογλύφους τραπεζίτες; Είμαστε με τα καλά μας; Θα στερηθώ εγώ το εισόδημά μου και χρήματα που αφορούν την πρωτόγεννη επιβίωσή μου για να πληρώσουμε σαν λαός με το αίμα μας τους τραπεζίτες; ΌΧΙ ΛΟΙΠΟΝ... δεν πληρώνω. Σε αυτές τις συνθήκες το  να μην πληρώσεις φόρους δεν είναι "ανταρσία" όπως προπαγανδίζουν οι νεοταξικοί παπαγάλοι και πουλημένοι πολιτικοί αλλά είναι θέμα πολιτικής ανυπακοής και σεβασμού των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη. Με τι μούτρα θα πείτε στο 1/3 των φορολογουμένων που αδυνατεί να επιβιώσει: "είστε φοροφυγάδες"; Καλά κάνουν και φοροδιαφεύγουν, γιατι με αυτό τον τρόπο κάνουν καλό στην οικονομία μας. Διότι εαν τα εισπράξει το κράτος θα πάνε απευθείες στους τοκογλύφους -Βαμπιρ που μας έχουν πιει το αίμα. Όσο δεν τους πληρώνουμε τόσο καλύτερα θα πηγαίνει η οικονομίας μας καθώς το χρήμα θα κυκλοφορεί. ΖΗΤΩ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
Η φοροδιαφυγή είναι μέσo επιβίωσης και μέσo διάσωσης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.