Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Τζιμάκος σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και τον νέο πρωθυπουργό (Βίντεο)Στην τελική φάση βρίσκονται οι διαδικασίες για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης που θα αναλάβει να βάλει ταφόπλακα σε κάθε εργατικό δικαίωμα έχει απομείνει, που της ανατίθεται ο ρόλος να βάλει την υπογραφή της για το ξεπούλημα του ελληνικού λαού και του τόπου. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι την αρχιμαριονέτα στην νέα κυβέρνηση θα την αναλάβει ο Λουκάς Παπαδήμος.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε αρκετά γ’ αυτή την επιλογή ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Καλύτερα όμως να παρακολουθήσουμε το βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο ο Τζίμης Πανούσης, με τον δικό του τρόπο κάνει … ολοκληρωμένη πολιτική ανάλυση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.