Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ

Σημερα στο ΑΛΤΕΡ Καζακης Χατζηνικολαου.

9 σχόλια:

  1. Ο πουράτος τεννίστας μεγιστάνας των ΜΜΕ, θελει να΄χη λογο σε ολα τα τεκτενόμενα.
    Αν του'κλεινε λοιπόν την πόρτα ο Καζάκης, ο Γκαιμπελίσκος των καναλιών θα'κανε το μαγκα, καλύτερα που δέχτηκε.

    Με τη δύναμη της γνώσης που διαθέτει και το γνωστό αποστομωτικό του τρόπο θα τα κάνει τα παπαγαλάκια κολλητούς του ΓΑΠ να μαζεύουνε τα δόντια τους απ'το πάτωμα.
    Η σημερινή "Εκπομπή ΑΕ" http://vimeo.com/30378692

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακομοίρη Κώνστα πάλι ρόμπα έγινες..
    Μπράβο Δημήτρη, μαζί σου. Συνέχισε να ξυπνάς τον κόσμο κι η ώρα που θα καταλάβουν όλοι είναι κοντά.
    Εμπρός με το ΕΠΑΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο κράτησε, αν ήταν περισσότερη ώρα θα ξεφτυλιζόντουσαν τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιος ο Καζάκης! Αν και του κολλούσαν και οι τέσσερεις δημοσιογράφοι με παρεμβολές, τους απάντησε σε όλα!!
    Καλό το θεωρώ, πάντως, που μιλάει ο Καζάκης και σε στα 'συμβατικά' κανάλια, για να τον δεί κι ο κόσμος που κυρίως ενημερώνεται από κεί- να καταλάβουν ότι υπα΄ρχει κι άλλος δρόμος,εκτός από την προδιαγραμμένη πολιτική εξαθλίωσης της χώρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο παλικάρι μου πρώτη φόρα βλέπω να τον βομβαρδίζουν 4 με ερωτήσεις και να απαντά και όχι τίποτα άλλο να τους κάνει και ρόμπα γιατί δεν ξέρανα τη ρωτούσαν δεν τους απασχολούσε πως θα βάλουμε την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της αλλά αν θα χρεοκοπήσουμε λες και με κούρεμα 50% δεν έχουμε χρεοκοπήσει. Όσο για την μαγδάλο που την απασχολούσε το μοσχαράκι που δεν θα μπορούμε να το κάνουμε εισαγωγή ας μάθει επιτέλους πως είναι η φασολάδα. Προτιμώ ελεύθερος και φασολάδα παρά δούλος και μοσχαράκι 1 φορά τον μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=p8T2CXaT5PY&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι! Μιλάμε για τρελό γέλιο ο Καζάκης στο πάνελ!!

    Δεν βλέπω την ώρα να τον ακούσουμε να τα λέει αυτά και σε πάνελ με οικονομολόγους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @antiktypos

    Ta xei pei polles fores kai me oikonomologous sto parelthon kai gelase kai to pardalo katsiki me to ti malakies toy legane gia antepixeirimata.

    Irthe i ora na telionoume me kati anthropomorfa peh san kai toy logou sas, gliodeis prodotes, pou tha milisete kai gia oikonomia, dosilogoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.